Re: Roamer Superior ili...?
Postovanje svim clanovima foruma. Pratim ovaj forum vec duze vreme i mnogo toga sam naucio ovde sto se tice sveta satova. Naime ljubitelj sam satova takozvani laicki ljubitelj jer tanko poznajem materiju. A i ovo sto znam, znam zahvaljujuci vama i forumu. Nego da skratim, imam jedno pitanje o istom satu a da ne otvaram novu temu za 20-30 dana.
I meni je zapao za oko ovaj sat u istoj kombinaciji sa crnim ciferom i metalnom narukvicom ( kupio bih posebno i koznu ).. mada se dvoumim izmedju ovog Roamera i Seika SSB095P1. Mozete li mi reci razliku izmedju ova dva sata. Naime interesuje razlika mehanizama, pouzdanosti i sveopsteg kvaliteta a da zanemarimo estetiku. Takodje kao i MilosPO imam budzet do 40.000din, pa ako neko ima neki drugi predlog/preporuku slobodno neka napise.
Ovo ce mi biti prvi "ozbiljniji" sat ( ne racunam modne ) sto se tice cene pa zelim dobro da razmislim i izvagam pre nego sto izdvojim novac, a planira se kupovina za 2-3 meseca. Licno nekako me vise vuci Roamer iz razloga sto ima safirno staklo i zbog porekla, Swiss made.. Estetski mi se svidjaju oba, takodje mi se svidja cinjenica sto iz mog ugla gledanja na oba sata lepo stoji kozna narukvica kao i metalna. Kozna za malo svecaniji izgled dok metalna moze da se prosunja ( mislim vise na Roamera ) kao i sportksa, kezual varijanta.
Izvinjavam se posto sam malo oduzio ali potrudio sam se da skratim sto vise :)
Hvala vam na vremenu sto ste izdojili sve ovo da procitate, zelim vam lep dan i satove o kojima mislite ili mastate na zglobu :)
Prijatno
Citat:
RUS kaže:
^ Slazem se, uzivo nije tako strasno.
Uživo ga nisam vidio pa će povjerujem na riječ.
Saruman,
Roamer je bolji: bolji mehanizam i safir su dva jaka razloga.
Citat:
HADzI DALIBOR kaže:
Uživo ga nisam vidio pa će povjerujem na riječ.
Saruman,
Roamer je bolji: bolji mehanizam i safir su dva jaka razloga.
Tako sam i pretpostavio. Hvala na odgovoru Dalibore.
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Posle vasih saveta, na red je dosla i kupovina...pa reko', da se pohvalim :) Kupljen je i prvi utisci su fenomenalni...jednostavno ne mogu da ga se nagledam... :) U nastavku su i slike, cisto da podelim odusevljenje i sa vama :)
Prilog 114351
Prilog 114352
Hvala na preporukama jos jednom...nadam se da ce me sluziti duugo dugo :)
Cestitam na prinovi, u zdravlju te sluzio :thumbup:
U zdravlju ga nosio i u njemu uzivao :thumbsup:
Odličan Roamer, bez greške! :congrats:
Kad se slegnu utisci - daj još slika, ako stigneš, može i neki opis...
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Pozdrav,
nov sam na forumu i treba mi vasa pomoc oko jednog sata, rec je o Roamer Superior Day Date
Prilog 117057
razmisljam da ga kupim, problem je sto ne znam nista od njemu, na internetu ima jako malo materijala o njemu tako da svaka pomoc je dobrodosla
hvala unapred