Da li mi neko može reći nešto o kvalitetu Pulsar satova i o isplativosti kupovine istih? Poznato mi je da su oni deo Seiko grupacije.
Printable View
Da li mi neko može reći nešto o kvalitetu Pulsar satova i o isplativosti kupovine istih? Poznato mi je da su oni deo Seiko grupacije.
Pa cim znas da su u sastavu Seika,mislim da nema potrebe da se nesto posebno komentarise. :)
Da budem iskren,nisam ih nikad ni video uzivo,ali cim su u sastavu Seika trebalo bi da se kvalitet podrazumeva.
Dobro dosao, arhonte! Seiko masine su unutra tako da to nije problem. SAmo sam ih gledao u radnji i deluju sasvim korektno. Mislim da mozes slobodno da se odlucis za neki njihov sat. Baci pogled i na Casio i Lorus (Lorus je isto deo Seiko grupacije, ali je za pola stepenice nize u hijerarhiji od Pulsara). Mozda da nam postavis slike ili linkove onoga sto ti se svidja pa da malo popricamo na tu temu :) Pozz..
Bolje Vas našao!!! :)
Ova tri modela su mi interesantna:
PULSAR PF3941X1 Leatherstrap - Satovi - Vitanov Beograd
PULSAR PF3717X1 Malaga - Satovi - Vitanov Beograd
PULSAR PF3601X1 Bilbao - Satovi - Vitanov Beograd
Dobro nam došao!
Evo da i ja dam svoje mišljenje.
Po meni je najlepši i najviše mi se dopada - PULSAR PF3941X1.
"Sportska elegancija" koju možeš nositi u bezbroj prilika.
Oko brenda verujem da nema greške, kao što je već spomenuto, deo su Seiko korporacije.
Jako lepi satovi. Jedan onako klasican i dva modernija interpretacija teme :D
Najvise mi se svidja PF3601X1 a potom klasicniPF3941X1 :D
Sta te je konkretno privuklo ovim satovima? Jesi li pogledao Casio, Candino, Citizen? Da li ti je vazan samo izgled ili mozda i to da li je mehanizam automatski ili kvarcni?
Izvini sto postavljam ovoliko pitanja, ali da bismo ti mogli najbolje pomoci moramo znati tvoje potrebe, sta ti se svidja itd,itd... Pulsari su odlicni, ali ima u tom cenovnom rangu jos finih opcija pa nije zgoreg procesljati ih sve :D
Ideja mi je bila da uzmem nešto na foru pilot vintage satova tipa neki Junkers, Aviator, Poljot , Victorinox..... ali pošto u Srbiji je slaba ponuda istih ili u opšte ni ne postoji, onda sam smislio da uzmem nešto što barem liči na to. :) Naravno voleo bih više da je mehanizam automatski. :)
Automatski hronograf tesko ispod 500 jura.. :(
A sta kazes na ova dva ''IWC pilota''? :D
1. LORUS RF833DX9 Lorus - Satovi - Vitanov Beograd
2. LORUS RF849CX9 Lorus - Satovi - Vitanov Beograd
Koliki ti je budzet (bar okvirno)?
Recimo nekih 350e. Spazio sam već ova dva Lorusa, lepo izgledaju, još malo pa IWC !! :D
Za te pare bih ti naj iskrenije preporucio ovaj citizen hronograf
Citizen AT0360-50E
A sta mislis o Stajnhartu ili mozda Laco(u)? Jeste da mora da se narucuje iz inistranstva ali mislim da vredi. Neki clanovi su narucivali i sve je bilo OK. Trenutno niceg vise pametnog ne mogu da se setim. Mozda se neko javi sutra sa nekim predlogom... Daj par fotki onoga sto trazis...
Za taj budzet mozes mnogo zvucije i jace satove od Pulsara da nadjes...Recimo,Citizen Nighthawk ti je satina...Izgooglaj pa kazi sta mislis o njemu.
Laku noc svima. :)
Cinjenica je da je Nighthawk prva asocijacija kad su jeftiniji fliegeri u pitanju, ali nije bas vintage. Cini mi se da arhont trazi nesto sa ''malo patine'' :)
Dosta zanimljivih modela i kod jednih i kod drugih samo što mi se čini da cene malo prevazilaze moj budžet.... Hvala na savetu :)
Za nighthawk verujem da je dobra mašina, ali mi je malo premoderan! :)
Tražim nešto na ovu foru što se tiče izgleda, ali da ima da se nađe kod nas:
POLJOT International 3133-2006846 Poljot-International - Satovi - Vitanov Beograd
Victorinox Swiss Army makers of Swiss Army Knives, the best cutlery, timepieces, womens fashion, mens fashion, fragrances, and travel gear
Junkers 6180-5 - features
Dakle, skapirao sam dobro koji stil trazis, ali za taj novac mehaniku ne mozes dobiti... MOzda da vidis neki od ona dva Lorusa, ostatak ustedis pa da cekas neku dobru priliku?
Ko će da dočeka ostatak? :D
Ako hoćeš neko rešenje između, da li si razmišljao o polovnim satovima? Ponekad se na oglasima mogu naći i oni koji su potpuno nenošeni. Naravno, tu se već širi izbor, dobra prilika se čeka, ali ako vidiš neki dobar primerak koji ti se uklapa u budžet, možemo da pomognemo i u tom slučaju.
Eeee...dobrodosao u klub zavisnika....nikad da se doceka, a kad se doceka, miran si tri dana, pa bi opet.... opasna bolest, opasna :D
Onda se naoružaj strpljenjem, pogledaj satove koji se mogu naći u prodaji, a pročitaj i slične teme. One ti mogu dati ideju kakav sat ili model da odabereš, a tu smo da pomognemo.
Veliko hvala na informacijama i savetima!