Re: Predlozi o kupovini sata do 150 eura
....samo bih da dodam, da je na desnom podbrojčaniku funkcija 24h , te se pri štelovanju vremena treba obratiti pažnja, da bi se na satu pravilno podesilo vreme (PM-AM) .
Veliku sekundaru štoperice ne možeš podesiti da radi kao sekundara realnog vremena. Ona isključivo meri sekunde štoperice, dok je za sekunde realnog vremena zadužena kazaljka u donjem podbrojčaniku (kod 6h) .
Posle upotrebe štoperice je dobro resetovati istu i ako se automatski zaustavlja posle 59min 59sec (sat vremena) . Kod podešavanja datuma se javlja ubrzano kretanje kazaljke za 24h (desni podbrojčanik) što je normalno, jer se sat prebacuje time za celih 24 sata.
Aha :)
Sad mi je jasnije :)
Hvala na odgovoru @tiha! ;)
Hvala na informacijama backarelli ! ;)
Ja sam mislio da je obrnuto :) hehe
E da mi nisi spomenuo za kazaljku 24h (AM-PM) ostala bih mi na 07:20 a ne na 19:20 :D
....kad budeš imao viška vremena, pročitaj detaljnije uputstvo. Sada te predpostavljam i uzbudjenje (od prinove) još "zeza" , te se neki pasusi previde :D
Poznat mi je taj osećaj sreće, gde ponekad zamagli pred očima:lol:
Hehe skroz se slazem,i potpuno si u pravu :)
Hocu :)
Pokusao sam,ali sve sam nesto preskakao reci,a bogami i recenice :D I ubrzo vratio u kutiju :)
Ajde da se i ja ubacim :)
Prvo,čestitke na kupovini.Nisi pogrešio :thumbup:
Samo da dodam-Kada startuješ štopericu preko gornjeg tastera,obavezno je preko tog tastera i zaustavi pre resetovanja.
Možeš je resetovati i dok radi ali nije zdravo.
Nisam znao za to... Hvala na savetu Vladane ! Pozz