Koji sat od ovih uzeti?
Casio AE-1100W-1A
Casio AE-1000W-1B
Casio AE-1000W-1A
Usput, imam 14 godina i mislim da je ovo moj fazon. Ako imate neke predloge i za druge satove prihvaticu, samo neka bude priblizna cena. :) Hvala.
Printable View
Koji sat od ovih uzeti?
Casio AE-1100W-1A
Casio AE-1000W-1B
Casio AE-1000W-1A
Usput, imam 14 godina i mislim da je ovo moj fazon. Ako imate neke predloge i za druge satove prihvaticu, samo neka bude priblizna cena. :) Hvala.
Po meni odlican sva tri:thumbsup: Svi su primereni za tvoje godine meni se 3 najvise svidja:)
I meni se svidja treci, nego su mi nekako bezveze narandzasta slova. :D Hvala!
Mislim da za ove pare od Casia nema bolje, tako da koji ti se najvise svidja taj uzimaj:)
Izbacio sam dva kandidata, ostali su AE 100W 1A i AE 100W 1B. Razmisljam se koju boju. :) Sta mislis o ovom satu kakav je Gucci G-Round White Chronograph Brown Leather YA101312 - VAT Free / Tax Free | eBay dao mi cale ali mi glupo da nosim nekako nije za mene, a i da sanjam kako cu da ga ogrebem. :D
Pa taj sto ti je dao cale cuvaj , i nosi ga u specijalnim prilikama:) Konkretno o tom satu ne znam nista, ali posto je poklon od oca najbolji je:) Meni je najdrzi moj sat koji sam dobio od dede, iako ne vredi novcano mnogo, ali ipak je u posebnoj kutiji :)sto se tice casia, njega nosi za svaki dan i nemas da brines, meni su dobri i jedan i drugi:)
Hvala na svim savetima, pokusacu da postanem stalan clan, tek sam se veceras registrovao, pa cu pomagati i ja nekad, nekad... :)
Nema na cemu i dobro dosao , ima ovde jako puno edukativnih i zanimljivih tekstova tako da verujem da ces naci zanimljive teme:) a i verujem da ces sutra dobiti jos dosta saveta:) pozdrav:)
Takođe bih izabrao treći sat iz prvog posta.Sva tri su dobra i dovoljno kvalitetna.
Što se tiče sata koji ti je otac poklonio-to je dobar sat (sa nešto višom cenom od realne).Predlažem da ga,ako ti se dopada, nosiš u posebnim prilikama.
Ne brini ako ga negde čukneš i izgrebeš.Satovima to ,ponekad,lepo stoji.Uz to većina ogrebotina se može sanirati poliranjem uz minimalne troškove.
I,da-svakako ga čuvaj.
Sada ti je to možda i smešno,ali jednoga dana taj sat će ti značiti mnogo više nego danas.