Re: POMOC, Seiko Solar kupljen i ne radi?
Ja se ne bih zezao time jer satovi nisu namenjeni kupanju, ma kako da su deklarisani. Može svako da piše na internetu šta god hoće, ali u glavi su mi reči časovničara Kostića, koji je rekao da je voda uvek rizik za sat, pa makar on bio deklarisan i kao ronilački. Jeste da je Kostić relativno mlad, ali mi je sam spominjao da je na stolu imao podosta satova koje je morao da spašava od vlage i vode. Jeste da je ovaj sat deklarisan kao ronilački, ali mislim da je rizik znatan. Samo ga ti sunčaj na suvom i nećeš pogrešiti.
Ljudi, hvala vam svima na savetima, odgovorima, ja sam u startu bio malo razocaran, jer to nisam ocekivao iz razloga sto imam citizen eco drive i od prvog dana nemam problema sa punjenjem i baterijom pa sam to ocekivao i od ovog. Suncacu ga sto vise mogu ali suncati nesto u Nroveskoj u mesecu decembru...hmm... ovde vitamin D svi uzimaju kao kod nas negro bombone :D
Kod takvog tipa satova, treba racunati na tako nesto. Od solarnih imam jedino Edifice, mada nikad nisam imao problema sa punjenjem baterije. Trajno resenje bi bilo da kupis neki automatik ;)