Re: Pomoc pri odabiru poklona - SATA :)
Citat:
vladas kaže:
Ivana, pridruzujem se dobrodoslici! Sense ima prodavnicu u Beogradu, u novom Merkatoru i u Knez Mihajlovoj (imas adrese i na sajtu), pa onda mozes da proveris izgled sata pre kupovine, a zatim mozes kupiti isti sat preko njihove Web prodavnice i ustedeti nesto novca.
A da li postoje te prodavnice u Nisu(znam da postoje BPM radnje,ali nemaju citizen proizvodjace)
Citat:
krstin kaže:
Pitanje je koliko momka zanimaju satovi i koliko se razume. Ukoliko bas i nije neki veliki ljubitelj i ne razume se preterano, mozda je kvarcni sat bolje resenje;)
Na primer jedan predlog (posto je navedeno da se trazi sat sa crnim premazom):
Seiko SNN237P1
Pa onako,nije mozda veliki poznavalac,ali u poslednje vreme se inteeresuje za dobre satove.Pa sam mislila da bi ga takav poklon trenutno najvise obradovao.Svidja mi se ovaj sat:)
U medjuvremenu sam naisla na ovaj model.P itam se,da li moze da se nadje u Srbiji,ne vidjam ga po katalozima. A bas mi se svidja :)
http://www.amazon.co.uk/Citizen-Eco-.../dp/B003JFKOK4
Kao sto neko rece,ako trazim kvarcni,da bude eco-drive..Ovaj se bas uklapa,a i marka je koju sam htela.
Ako mi neko moze pomoci,bila bih zahvalna,mada mi se svidjaju i vasi predlozi.
Zvanični distributer Citizen satova za Srbiju je Bomar. Imaju radnju u Nišu. Pogledaj OVDE dodatne podatke.
Pozz!