Pomoc pri kupovini sata do 36.000, oo rsd
*Poštovani, molim Vas da mi pomognete u odabiru sata do 36.000,oo rsd. Meni se svidja **_Seiko SNAD91P1, da li ima koji bolji sat od ovog: odnos, cena, kvalitet. Prioritet je da bude crni sat, kvarcni, moze kozna ili metalna narukvica, da nije preterano sportski ni preterano elegantan - nesto izmedju.
Unapred hvala i puno Vas pozdravlja Dragance_*
Re: Pomoc pri kupovini sata do 36.000, oo rsd
Fin si sat odabrao. U ovom trenutku mi ne pada nista drugo na pamet nego ovaj Citizen . Mislim da je nesto sportskiji od tog Seika, ali u principu odgovara tvojim parametrima.
Seiko ima: alarm i hronograf,
Citizen: poseduje kazaljku za drugu vremensku zonu, i skalu za preracunavanje raznih jedinica (tzv. slide rule).
Oba mehanizma su dobra i pouzdana. (Citizen je Eco-Drive, sto znaci da se baterija dopunjava izlaganjem svetlosti).
Sve u svemu, oba su dobra,samo je pitanje koji ti se vizuelno vise dopada i koji ima funkcije koje tebi vise koriste.
Ako se setim jos nekog primerka, postavicu. Do tada se moze jos neko javiti sa svojim predlogom.
E, da. Seiko koristi titanium carbide premaz - da ne prepricavam, vidi vise OVDE, Citizen Ion plating, o cemu vise - OVDE
Moze li neko da mi pojasni o tim "premazaima" Seiko koristi titanium carbide premaz - da ne prepricavam, vidi vise OVDE, Citizen Ion plating, o cemu vise - OVDE" KOJI JE BOLJI SAT PO VAMA : Citizen Nghthawk ili Seiko SNAD91P1 ??? H V A L A
Profesionalac, koji mi preporučuješ Seiko sa čistim čelikom? Model? Hvala
^ Mislim da ti je u onoj prosloj temi vec preporucio ovaj model.
Seiko SNDC49P1
ali morace Dalibor da potvrdi.
Potvrđujem!
Evo ovdje ima toga više nego dovoljno:Seiko alarm chronograph