Pomoc pri kupovini sata...
Pozdrav,
Novi sam clan i tek odnedavno su me poceli zanimati satovi.
E sad, dosta sam citao i trazio (najvise na ovom forumu), pa sam svoj izbor sveo na dva modela:
1. Casio EF-527L-1A
2. Citizen AT0797-01E
Koji da izaberem? Koje jos slicne modele satova mozete da mi preporucite u ovom cijenovnom rangu? Svaki savjet je dobrodosao. :)
Hvala i pozdrav!
Re: Pomoc pri kupovini sata...
Koji god od ta dva da izaberes neces pogresiti, ali licno bih izabrao citizen:)
Mozda ovako nesto, kosta skoro isto kao ta 2
http://www.satovi-online.com/catalog...p1-p-2650.html
Markoc dobrodošao na forum! Lepe i kvalitetne satove se izabrao. Nema tu šta da se zameri, sada je pitanje samo ukusa. Da sam na tvom mestu gledao bih da kupim neki sat sa metalnom narukvicom ( kažeš da si dosta čitao tako da nema potrebe objašnjavati ). Evo recimo šta se meni dopada, možda tebi neće, ali za iste pare dobijaš narukvicu od punog čelika, štopericu i alarm- malo li je .
Sense watch webshop - Casio satovi - Seiko satovi - Police satovi - Swatch satovi - Online prodavnica satova
Na tebi je da izabereš kombinaciju boja.
S obzirom da Casio satovi po pravilu izgledaju bolje uživo nego na slikama, tu je i video:
EF-545D-1AVDF - YouTube
Casio EF-545D exudes fashion - YouTube
http://www.youtube.com/watch?v=fq9M3...eature=related
Oba sata koja si naveo su sjajna.Nema nikakvih zamerki i neces pogresiti koji god odabrao,kao sto rekose drugari sa foruma.Ne znam za koju namenu ti sluzi sat,tj. da li ce ti to biti jedini sat ili ces ga nositi u nekim posebnim prilikama....
Seiko FFF ti je,po nekom mom misljenju,najbolji tj za svaku je priliku a kada izlazis svakako Seiko Monster je pravi izbor. :)
Ponavljam,koji god uzeo od 2 modela koja si naveo neces pogresiti.
Pozdrav.
Satovi su dobri tako da nema greške. E sad, ja uvijek preporučim mehanički sat u tom cjenovnom rangu a to je neki seiko model. Evo gore su ti modeli već preporučeni i mislim da je to po meni bolje kupovina:). Naravno ukusi su različiti ali ono što je bitno ni sa ta dva kandidata nema greške mada bih ja onda prije izabrao Citizen.
Hvala vam svima na savjetima, sve prijedloge cu da uzmem u obzir. :) Ali razmatram polako, jos sam pocetnik, a moram da priznam da su me satovi jako, jakoo zaintrigirali. Uglavnom, nadam se da cu donijeti dobru odluku...