Re: Pomoc Breitling avenger
moras nam precizirati koji avenger jer breitling ima jedno 6-7 avengera od kojih su 2-3 u titanijumu...servis ne treba jos jedno godiu-dve a ako oces oficijalni breitlingov od glave do pete servis taj te kosta cirka 500e ako je sa stopericom a ako nije onda nesto manje
3 Priloženi(h) fajl(ova)
Bilo bi poželjno da ga odneseš kod časovničara da se izvrši pregled mehanizma i eventualno zamene dihtunzi a mislim da će ti časovničar ujedno dati i najmerodavniji odgovor po pitanju da li treba servis mehanizma da se uradi ili ne.
Savetujem ti da ne šalješ sat proizvođaču na servis jer će cena da bude višestruko viša u odnosu na cenu servisa kod lokalnog ili nekog dobrog časovničara u Srbiji.
Pozdrav
Ako moze neka okvirna cena, i sta mislite titanujum ili celik ?
Nisam siguran,ali mislim da se on radio samo u titanijunu,a M1,koji je bio kvarcni i za USA trziste je radjen u celiku.
Ponavljam da nisam siguran.
Ali je sat uuuuf...
mislim da je ovo celik a servis oko 200 eur mozda cak i manje...ali obavezno dihtung da se menja posle servisa.
^
Zmaje,uz svo duzno postovanje,ja ipak mislim da je na ovim slikama verzija od titanijuma.
ok,moguce izgleda...
samo izgleda da je mat ovde sam bas retko vidjao titanium verziju..ali ima mat verzije..i u katalogu je celik..ali moguce
manje-vise nema puno razlike izmedju titanijuma i celika...ja bi celik jer je tezi. ovaj sat ako je bez papira i kutije treba da kosta oko 1500e-1800e
PS ovo je chrono avenger, ima slican avenger skyland ali chrono avenger ovaj ima samo u titanijumskoj varijanti
Sat je sa svim papirima i certifikatom u orginalnoj kutiji i u prefektnom stanju.
Samo me brine moze li da se ogrebe ovaj titanijum?
Znam da se celicni moze ispolirati, a za ovaj ne znam.
I dali je skuplji ovaj titanijumski model od celicnog?
Citat:
maximilian kaže:
Sat je sa svim papirima i certifikatom u orginalnoj kutiji i u prefektnom stanju.
Samo me brine moze li da se ogrebe ovaj titanijum?
Znam da se celicni moze ispolirati, a za ovaj ne znam.
I dali je skuplji ovaj titanijumski model od celicnog?
a pa ako je u takvom pakovanju stanju onda moras dati 1000 evra vise. postoji nacin naravno da se i titanijum ispolira, i titanijum se lakse grebe koliko ja znam od celika. cenovno su titanijumski satovi par stotina evra skuplji od celicnih ako je identican sat u pitanju
Ako je bez papira i kutije ni evro preko 900,sa papirima maksimum 1800-2000 ako je kao nov,kakvih bre 2000 bez papira nemoj da te kradu.
^ maloprodajna cena tog sata sa titanijumskom narukvicom je nesto preko 4500e pa bi bilo lepo da sa ostalim clanovima podelis tajnu gde ima da se kupi sat u mint stanju bez papira za 20% maloprodajne cene novog sa papirima :)