Evo mi ga novi favorit
https://www.youtube.com/watch?v=3dUjvHTWpXg
Ovo se nikada neće završiti...
Printable View
Evo mi ga novi favorit
https://www.youtube.com/watch?v=3dUjvHTWpXg
Ovo se nikada neće završiti...
ja licno bih uvek izbegao kupovinu satova nekonvencionalnog dizajna sem ako ga ne proizvodi na primer Parmigiani jer brzo izmode, ako ti se svidja samo napred
Da probam alo da suzim izbor i da se odlučim od kog proizvodjača da uzmem sat.
Seiko, Tissot ili Hamilton.
Neko da pomogne :banghead:??
pa do 500 evra kod Hamiltona ne moze nesto da se bira, ostaju ti dakle od automatika Seiko, Tissot, Certina, Archimede i Steinhart. S obzirom da kupujes preko Amazona, izbor se sam namece na prva tri, a sȃm izbor je determinisan tvojim preferencijama :)
A ovako nešto
https://www.youtube.com/watch?v=zIFEa3BXS90
Dobar je taj Seiko, ja imam model sa slicnim mehanizmom i zadovoljan sam. Pogledaj ovaj model da li ti se svidja, ne znam ima li ga na Amazonu nisam u mogucnosti sada da provjerim.
Prilog 67947
Meni je npr. ovo Men's Tissot Le Locle Automatic Watch (T41148353) - WATCH SHOP.com logična kupovina.
Svidja mi se taj Seiko ali je ozgleda model za Japansko tržište. Liči mi da je to ovaj model
SEIKO mechanical Ishigaki-Shinobu SARB066 mens watch: Watches: Amazon.com
Nije bas taj ali je slican ovaj sto sam ja postavio je SARX011 i to je limitirana verzija od 500 komada, ali je u principu slican kao ovaj sto si ti postavio, mehanizam je isti Seikov 6R15.
Evo ovo je dosta slicno da nije kuciste od pozlaceno
Prilog 67948
Dobar Tissot biće sigurno u razmatranju. Deluje kao ono što tražim i nije debeo može da se nosi na košulju. Samo je pitanje da li Tissot ima bolji nehanizam od Seika
Da i ja mislim da je bolje da uzmes taj Tissot jer ces ga lakse naci a i dobar je to mehanizam ETA 2824. One modele Seika ces tesko da nadjes kad si vec ogranicen na Amazon jes su uglavnom za Japansko trziste. Ovaj Tissot ispunjava sve tvoje uslove
ja licno bih pre uzeo tissot ili certinu koja ima bolju po meni zavrsnu obradu i nudi vise od tissota, nego seiko, pitanje koji je mehanizam bolji, to je subjektivno i apsolutno po meni nebitno, kao da imas u svom noutbuku harddisk koj ima 8mb kesa ili hard disk koji ima 2mb kesa, je l', niko zivi ne moze da uoci razliku sem mozda onih koji su ga pravili ali ni za nih nisam siguran
Certine nema na amazonu a da je automatic, a to što si rekao za hard je tačno.. Ali sam čisto pitao pošto sam laik što se tiče mehanizama a ko pita ne skita..
Na kraju izgleda da je ovo najbolji izbor Tissot Men's T41148353 Le Locle Black Dial Watch: Watches: Amazon.com. Preporucio bih ti da uzmes sa metalnom narukvicom jer je mnogo prakticinija za ljeto i vrucine a koznu je uvjek jeftinije dokupiti.
naravno, sada samo da izaberes model tissota, certina nije toliko poznata kao tissot i zato se ne nalazi tako lako
http://www.poljot24.de/media/catalog...1250strela.jpg
slican kao bivsi Zeljkov...odlican sat
Pozz svedok-saradnik,cenim da si radnik-udarnik,sada ovog foruma poznanik,pravi satoholik,cika Nick za tebe ima "japanca" dva,CITIZEN & SEIKO,ma takve nema niko,taman za budzet toliko,mož da dodaš a i ne moraš, jedan CASIO da bi ti ruku krasio,ali tvoj je novac,biće po tvojoj volji,nadam se,za tebe biće NAJBOLJI,sa foruma pomoć će ti pružiti prijatelji!:congrats::Dvel pozz svima!Samo da dodam da te dve čuke kod nas imaš i nema puno da se cimaš:thumbup:Prilog 67949Prilog 67950
Milane Strela je odlican izbor ali je na Amazonu nema koliko sam ja gledao ima samo Aviator
Strela izgleda odlično nisam imao do sada prilike da se sretnem sa njima. Milane jel imaš neko iskustvo sa njima? Inače pre bi uzeo Ruski sat nego Nemački :). Nick svaka čast na stihovima lepo si me nasmejao.
Strela je odlican sat, i to moze da potrvdi svako ko je imao nekog iskustva sa njima.
Jedini "problem" moze da predstavlja to sto ona ima mehanizam na rucno navijanje, nije automatik.
Inace odlican i proveren mehanizam.
I dalje se sati provode tražeći se idealan sat za novce koji se imaju
https://www.youtube.com/watch?v=Sx3pNqZATro
Samo sa metalnom narukvicom izlazi oko 550e
Interesantan Hamilton, izgleda retro, mada modernije nego Strela, a i nema rimske brojeve, mada mi se sviđa.
Ili odustati od automatica, dodati jos 100e i kupiti ovako nesto..
Maurice Lacroix Men's MI1098-TT042330 Miros Black Chronograph Dial Watch: Watches: Amazon.com
Stvarno je lep taj ML, nema šta, mada je mehanika ipak mehanika....čini mi se da te privlače različiti tipovi satova, zato polako, kupuj jedan po jedan, za svaku priliku :D Tom ML je teško odoleti, Tissot je za sva vremena, ko ne bi želeo jedan Seiko , a o Streli za Dan pobede da ne pričam....:) Muke su velike, dosta lepih predloga, vidi šta prvo poželiš, pa ćeš kupiti kasnije i drugačiju varijantu. Po meni za početak što univerzalnije....neki od predloga su za "džombe".
Trenutno imam jednu džombu Sector oceanmaster http://i529.photobucket.com/albums/d...o/PB140349.jpg. Želja mi je da sada uzmem jedan koji bi bio malo svečaniji ali da može da se nosi i u ležernijim kombinacijama. Što je najgore nisam ni planirao da kupujem sat, ali pošto sam jedan kupio devojci za godišnjicu TISSOT Cera Black Ceramic Ladies Watch T0643102205100 - E-oro.gr - YouTube odlučih da počastim i sebe :P.
Muka kao kad se kupuje i auto. Da imam 150e ili 1500e znao bi šta bi uzeo..
Eto mene sada u novoj priči.
Nakon par dana pretraživanja interneta i pomoći koju sam dobio ovde došao sam do zaključka da trenutno ne mogu da nađem automatika koji bi me zadovoljio do 500e. Ali sam u tom pretraživanju primetio par modela koji nisu automatici od kojih bi uzeo jedan ali bi mi koristila mala asistencija ljudi sa foruma. Elem imam nedoumicu za koji se sat odlučiti
FS: Raymond Weil 8620-ST-20001 Men's RW Sport Chrono Watch
»»»Maurice Lacroix Men’s MI1098-TT042330 Miros Black Chronograph Dial Watch | pateraquel13
Raymond Weil 8600-STR-20041 | Zadok Jewelers
In Buy Review Maurice Lacroix Men’s MI1098-SS041330 Miros Sport Black Chronograph Dial Watch I want Price Product price | Shopping 2013
Hvala unapred.
Ja se vracam na staru temu,mozda je bolje da uzmes jeftiniji automatik,a ne da ides na prvu loptu,ne kazem da satovi koje si odabrao nisu kvalitetni,nego mi je nekako logicnije da kupis sada jeftiniji automatik,pa polako da skupljas pare za neku azdaju od sata.Ja bih gledao ovo da sam na tvom mestu
SPORTY AUTOMATIC | MECHANICAL WATCHES / FT00001B | ORIENT WATCH
SPORTY AUTOMATIC | MECHANICAL WATCHES / EZ05002B | ORIENT WATCH
CLASSIC AUTOMATIC | MECHANICAL WATCHES / DH00001B | ORIENT WATCH
Cene se nalaze na ovom sajtu www.orientuhren.de orient automatic watch diver automatikuhren taucheruhren deep
Pozdrav
Kratko obaveštenje:
Poslednja dva posta vezana za temu Pomoć u odabiru su pripojena ranije otvorenoj temi od strane člana Svedok Saradnik. Tako će pomoć pri odabiru sata za pomenutog člana biti svedena na jedno mesto tj. jednu temu.
Pozz svima!
Marko šta je po tebi aždaja a da ne košta preko 1000e kojih za sat neću imati skoro da dam?
Seiko Monster 200 evra,to mi je azdaja i jos x satova, konkretno diver-a koji su ispod 1000 evra, ali taj profil sata tebi ne odgovara jer si naveo sta zelis konkretno,ja sam ti rekao svoje misljenje koje mozes i ne moras da uzmes u razmatranje,svi mi tezimo da kupimo nesto bolje i kvalitetnije,meni se prvom svidja Panerai za koji trenutno nemam finansijskih uslova da kupim,najbitnije je da se tebi svidi sat,da li je 100 ili 10.000 evra,da li je automatik ili kvarc, to je potpuno irelevantno,jer ga kupujes za svoj gust,pozdrav
Naravno da ga uzimam za gušt i nisam ništa loše mislio, pitao sam te to nadajući se da sam u beskonačnom pretraživanju interneta možda nešto i preskočio.
Ni ja nisam nista lose mislio,taman posla,svi smo ovde da naucimo nesto novo i pomognemo jedni drugima u teskim mukama:D,jako si suzio pretragu svojim kriterijumom,tako da je bas zeznuto da nadjes ono sta tacno zelis,moj ti je savet da ne kupujes ishitreno,javice se jos neko sa nekim boljim predlogom.
Lako je reći a malo teže uraditi.. Iskontrolisati se i ne uzeti ga odma :). U svakom slučaju pokušaću malo da se strpim opet ne uzimam sat od 50e pa da mogu da ga prežalim ako to ne bude to...
Da li bi ovo bila pametna kupovina?
Louis Erard La Sportive Automatic Steel Mens Sport Watch Calendar Day/Date 72430-AS-02BMA14: Watches: Amazon.com
odlicna kupovina :thumbsup:
Da li bi još neko mogao da da svoje mišljenje kada je kupovina ovog sata u pitanju?
I meni se cini da je ovo dobra kupovina, dobra provjerena ETA 2836, prikaz dana i datuma, sa ovim brendom se nisam nikada uzivo sreo pa ti ne mogu reci kakav je kvalitet i zavrsna obrada, ali posto se radi o dobrom Swiss Made brendu rekao bih da je na zavidnom nivou, ali to neka potvrdi neko od iskusnijih.