@DrAgod
Linkovi u tom postu ne rade, ali Sky ti je sve lepo objasnio:thumbup:.
I kad kupite satove, obavezno se pohvalite i okačite fotografije.
Printable View
@DrAgod
Linkovi u tom postu ne rade, ali Sky ti je sve lepo objasnio:thumbup:.
I kad kupite satove, obavezno se pohvalite i okačite fotografije.
Meni se, cak, ni na metalnim narukvicama ne dopadaju ovi sto im se suzava narukvica... Volim da je spoljna ivica usica "starija" od ivice narukvice, a ne da se ovako nastavljaju... Nekako mi izgledaju...da ne kazem kako, to je danas diskriminacija :)
A evo i kako izgleda, ako hoćete original morate da tražite narukvicu / kaiš poput ovih sa slike, a mnogo je lakše naći nešto standardne širine.
Prilog 16558Prilog 16559
Evo i mene sa malim zakašnjenjem. :)
Uh kako sam bio neodlučan (što se dalo videti iz mojih postova:D i na kraju sam se "troumio"), ali ipak sam presekao.
Pregledao sam sve modele Seika koji su u cenovnom rangu, i pregledao puno slika za svaki na Google-u.
Prvo sam bio zaljubljen u narukvicu i izgled SNK361K1. Potom sam zapazio SNKE53K1 koji je svojim izgledom potpuno potisnuo SNK361K1, ali je utisak jako kvario klasičan izgled njegove narukvice i nisam znao kako da presudim. Možda malu prednost sam davao SNK361K1 jer mi nije toliko manje lep sat koliko je ovom drugom manje lepa narukvica u odnosu na njegovu. A onda sam otkrio skoro savršen spoj ta dva modela - SNK375K1. Ima lepu narukvicu jednog modela i lep, čist izgled samog sata drugog modela, i odlično mu se uklapaju te crvene crtice za minute. :thumbsup:
Ostaje još da vidim ima li tog modela ovde kod mene, ili da potražim u Novom Sadu kad budem išao tamo, a ako ništa od toga ne bude naručiću sa onog sajta.
Slike stižu obavezno! ;) Sjajni ste ljudi stvarno i hvala vam!
Tnx Clarisse :)