Re: Poljot International,Hamilton Intramatic ili Tissot Visodate-pitanje je sad!
Branko, ako je problem samo boja kaiša, to se lako može zameniti za mali novac. Što se tiče satova sa belim ciferom, tu treba paziti kakva je boja ili nijanska kazaljki, jer nekada umeju da budu manje pregledni, tj. kada se kazaljka bojom utapa u cifer. Ovde ne mislim na konkretan model, već uopšteno.
Pazi dobro kada naručuješ sa interneta, jer treba gledati samo proverene sajtove. Postoji na forumu tema o sajtovima za naručivanje. Glavni signal za uzbunu je kada je sat mnogo jeftiniji od istog takvog koji je može naći u redovnoj prodaji.
Re: Poljot International,Hamilton Intramatic ili Tissot Visodate-pitanje je sad!
Evo sajta te radnje u Beču,pa sami prosudite da li je prevara ili ne. Meni ne miriše na to... Daju cenu umanjenu za VAT(20%). Čak su mi i mailom poslali na koji račun treba da uplatim i sve lepo objasnili. Imam drugara koji često putuje do Beča,pa se lako da proveriti.
Mikl Uhrmachermeister & Team ...wo Sie ZEIT erleben
Razum bi rekao: Tissot, ali da ja gledam za sebe (a nisam odvec razuman), verovatno bih izabrao Poljot. :) Neobicniji je i hronograf....
Gospodine Branko ne znam kojim se kriterijumima vodite pri kupovini sata ,dali je dovoljno da sat bude samo lep i pristupacan ili postoji jos nesto.Od ova tri modela koje ste postavili dva su automatici a Poljot je navijac-hronograf.
Ja bih bez razmisljanja uzeo Poljot napravljen u Nemackoj.
@83strojan
Критеријуми: да буде елегантан, да што више нагиње Баухаус стилу, да не буде кварцни и наравно да се уклапа у буџет.
Искрено,Пољот ми се "на око" невереоватно допада, али сам у недоумици да ли би био претплаћен у односу на квалитет. Tissot је поприлично јефтинија варијанта(око 150 е)-па са, у недоумици око квалитета поменутих механизама. Пољот сам видео код Витанова,тј.нема га у радњи али може да се наручи и за готовинско плаћање даје 15% попуста. Гледао сам и по немачким сајтовима,али нисам нашао идентичан модел већ само Баикал колекцију(са римским бројевима). Ово би требало да представља први прави сат(ред је да човек до 30. године реши макар неко важно животно питање ;-))
Mislio sam da se radi o nekom starijem gospodinu pa vodjen time i preporucio Poljot navijac:) mada ostajem pri tome da je odlican sat koji bih licno uzeo.Ako ti je ovo prvi ozbiljniji sat koji uzimas onda najbolje neki automatik u ovom slucaju Tissot jer je moze nabaviti bez dodatnoh troskova.I ne treba se mnogo istrcavati za prvi sat.
1 Priloženi(h) fajl(ova)
gosn' Branko, Tissot naravno!Prilog 48410
Ja sam ga nosio i na crnom i braon kajsu. To zavisi od situacije i moze se menjati kad god pozelis, slazem se sa Nesom.
Što se mene tiče, Tissot!
I ja glasam za Tissot. Beli ili crni, to je stvar licnog izbora, oba su prelepa.
Ovde ne mozes da pogresis, moj izbor bi bio Poljot zato sto crono, ali o5 kazem nema greske ni sa drugim modelima:)