Re: Pazi replika - Oprez pri kupovini sata !!!
Interesantno. Kandino, kao ovaj iz oglasa, definitivno postoji, broj modela je C4263/A.
Cena na internetu uglavnom se vrti oko 200€. npr npr npr. Na čileanskom aukcijskom sajtu cena mu je 170k pezosa=270€. Tamo sam jedino našao i neobrađene fotografije. Moguće je da je taj sat kod nas bio na nekom popustu, pa ottud niska cena... BPM ga trenutno, bar na sajtu, nema u ponudi.
Izgleda da sam se zaleteo. Aj jos neko da se javi pa da eventualno modelatori obrisu ovo. Jos cu i da cimam coveka da kupujem :-) Ako je original, jel vredi tih 90 jura?
Pa iskreno, verovatno vredi i više, iako je u pitanju kvarc. Mada, i dalje mi je neverovatno da za 90€ nudi sve to: i safirno staklo, i superluminova, i 300m, i pun čelik, i ETA quartz mehanizam...
Uostalom, s obzirom na to da kupac nudi i kutiju i račun, utoliko je lakše utvrditi originalnost direktno kod prodavca!
Koliko se secam taj model je bio na popustu u BPM-u, negde, proslog leta. Cena mu je bila oko 12 000 rsd.
Pazi, moguce je. Na racunu stoji 17000. Taj model napolju je kostao oko 200 dolara, to je tu negde. Posto je polovan, ide u pola cene i to je to. Ja sam video automatik koji kosta dobrih 400 jura pa sam se zaleteo. Sad me sramota sto sam postavio ovo. Em optuzih coveka bez veze, em zagadismo temu sada... Bilo kako bilo ja poslah ponudu coveku. Provericu ga u BMP-u a sledeceg meseca cu jesti klot pasulj bez hleba :-))
Pisali smo u isto vreme d1d. Covek kaze da nije nosen uopste i da je prakticno nov. Da li vredi 90e?
Mislim, ako nista drugo, safir, 300m, ETA (iako kvarc)....
(moderatori, brisite ovaj OT)
^
OFF
Proverio sam u BPM-u, jos imaju taj model. Kod njih nov sa 2 god. garancije kosta 11 900 rsd na metalnoj narukvici. Imas sa belim i crnim brojcanikom. Imaju isti sat i na gumu i cena je jos niza.
Ja bih ipak kupio nov, mala je razlika u ceni, a 2 god. garancije je 2 god. garancije......
Mada, sa druge strane, 3000 razlike je 3000 razlike..... joooooojjjj mukoooo.... ;)
OMG!!! Vec sam potrosio sve pare na Vostok, Orient i Casio. 3000 mi je kao kuca, i rekoh coveku da se sutra nadjemo da pravimo pos'o.... uhhh... Bas mu dodje povoljno tih 12 crvenih za safir, ETA-u, 300m.... U kom BMP - u ih ima?
-ovog prodavca i ja poznajem (duže vreme) i čovek je stvarno extra za saradnju. Još nijedan njegov oglas nisam video da prodaje repliku kao original...
Videh i jednog Hamiltona za 120€ a ne znam da li je original....
Nakit, satovi i dragocenosti : Hamilton Quartz - ID 1473643 - Kupujem Prodajem
Malo su mutne slike ali mislim da je Hamilton ok.
Covek ima lep Suzuki u ponudi :D
Citat:
anbeast kaže:
OMG!!! Vec sam potrosio sve pare na Vostok, Orient i Casio. 3000 mi je kao kuca, i rekoh coveku da se sutra nadjemo da pravimo pos'o.... uhhh... Bas mu dodje povoljno tih 12 crvenih za safir, ETA-u, 300m.... U kom BMP - u ih ima?
^
Novi Sad, centar (Dunavska ulica)
i ja sam se bas zagledao u taj satic...lep je malo sljasti ali meni se svidja..sto se originalnosti tice...