Par pitanja od novog člana
Prvo, pozdrav svima! Sasvim slučajno sam naišao na ovaj forum, i mogu vam reći da sam posle trodnevnog, nasumičnog prelistavanja i čitanja, prosto fasciniran poznavanjem i predanošću sa kojom mnogi od vas, posebno moderatori, prilaze tematici vezanoj za satove. To je i bio razlog da se ovde registrujem. Ja nisam poznavalac, čak mi je teško uz vas nazvati se i ljubiteljem satova, jer i to podrazumeva bar neko poznavanje onoga što volimo. Jednostavno, uvek sam voleo i nosio satove sa sportsko-ronilačkim obeležjem, srednjeg cenovnog ranga.
Sad počinjem da razmišljam o kupovini novog, a ovaj koji trenutno nosim prikazaću vam, ali pre toga moram da vas pitam kako se fotografije koje sam snimim unose u temu? Pošto me vizuelno okruženje i logistika ovog sajta jako podsećaju na Dizajn zonu, na kojoj sam već dugo član kao fotograf, pretpostavljem da se fotografije unose preko hosting Photobucket sajta, ako je tako, koji kod treba kopirati? Drugo pitanje vezano je za jedno moje razočarenje. Naime, vidim da ovde, na forumu, vlada vrlo negativno raspoloženje prema Fossil satovima među kojima sam našao nekoliko modela koji mi se sviđaju. Uputite me na neki link na kojem je o njima iscrpnije pisano.
Re: Par pitanja od novog člana
Dobrodošao.
Evo kako postaviti slike-
http://www.svetsatova.com/forum/f63/...rumu-1191.html
Nije Fosil samo ''dno'' časovničarske industrije ali problem je što koštaju mnogo više nego što vrede.
Reč je o modnoj marki koja više polaže na izgled nego na kvalitet.
Zdravo umbra i dobro dosao na forum!
Sto se tice izbora satova - mislim da Seiko i Citizen imaju ubedljivo najbolji izbor ne preterano skupih a vrlo robusnih i lepih ronilackih satova. Savetujem i da koristis naprednu pretragu na forumu i da potrazis recimo Seiko SKX007, Seiko Monster itd.
Slike se mogu ubacivati na dva nacina - kada izaberes ikonicu "Image" otvorice se prozor Insert Image sa dva taba: From Computer i From URL. U slucaju da izberes "From URL" - ubacuju se linkovi sa image share sajtova kao sto su Photobucket ili Imageshack ili Fotorola itd. Ako izaberes tab From Computer - dobijas opciju da uploadujes slike sa svog racunara. Mozda je potrebno da u svom browser-u omogucis izvrsavanje skripti sa sajta svet satova da bi video ovaj pop-up...
Jos jednom pozdrav,
Vlada
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Citat:
umbra kaže:
pretpostavljem da se fotografije unose preko hosting Photobucket sajta, ako je tako, koji kod treba kopirati?
Dobrodošao :), slike možeš unositi na dva načina, prikazala sam ti oba, pa koji ti više odgovara.
1) preko Photobuckleta, tako što kopiraš
IMG code
http://i270.photobucket.com/albums/j...ovic_Rolex.jpg
ili
2)prilikom odgovora skorluj na dole dok ne dođeš do
Prilozi
Organizuj priloge
Add Files
Select Files
Upload Files
Done
Edit :
Evo i Vlada je objasnio ;), a i Vladan, pre njega :D.
Ustvari mogu na 3 načina, ovaj drugi koji sam dala je po sistemu, "zašto jednostavno kad može komplikovano":rolleyes:.
Rezultat je u sva tri slučaja isti - Ana Ivanović :thumbup:.
@umbra - profesore, dobrodosli na sajt, drago mi je da ste i ovde svratili, a nadam se i da cete ostati sa nama! :)
nadam se, takodje, da cete nas pocastiti i kojom fotkom, imamo i odgovarajucu temu: link! ;)
Hvala vam svima, zaista ste brzi. Simo, sada sam malo ređe i na foto sajtovima, ali nadam se da ću naći vremena da vam okačim nešto zanimljivo.