Da li mi neko nesto moze reci o kvalitetu NAUTICA satova.
Planiram da kupim sat sportskog izgleda za svakodnevnu upotrebu a ujedno da bude izdrzljiv i jak.
Cenovni opseg od 10000rsd - 20000rsd .
Molim za preporuku.
Hvala svima
Printable View
Da li mi neko nesto moze reci o kvalitetu NAUTICA satova.
Planiram da kupim sat sportskog izgleda za svakodnevnu upotrebu a ujedno da bude izdrzljiv i jak.
Cenovni opseg od 10000rsd - 20000rsd .
Molim za preporuku.
Hvala svima
Dobro dosao na forum.
Za pocetak postavi sliku ili tacnu oznaku modela koji te interesuje.
Uglavnom su im solidni satovi, ali treba pogledati pojedinacni model.
Meni, a verujem i dobrom delu clanova bi prvi izbor u tom cenovnom rangu bili Casio, Citizen i Seiko...
Meni su Nautika satovi uglavnom dopadljivog, atraktivnog izgleda. Ako bi ga nosio, verujem da bi svakako bio primećen na ruci...
Da li bi neko mogao da mi kaze kakav je ovai sat mnogo mi se dopada
Casio EF-552-1A
Vrlo dobar sat,posebno za tu cenu.
Možda bi bilo pametnije kupiti ga sa metalnom narukvicom Casio EF-552D-1A iz prostog razloga što je mnogo jeftinije dokupiti kožni ili silikonski kaiš nego metalnu narukvicu.
i meni ;) , sat je standardno dobri casio iz edifice serije, drugim rečima za te pare odličan model,pozdrav
Prilog 61163
Za te pare je odlican sat:thumbup:
Inace slazem se sa Vladanom, bolje je uzeti ga sa celicnom narukvicom, pa posle dokupiti koznu.
A najbolje ne uzeti ga kod nas, već sa watchhubs.com
56 € ili 6.300 dinara, na ovaj iznos se ne plaćaju carina i pdv.
Posto gore pomenutog CASIA vise nema u ponudi odluka ce pasti izmedju ova tri sata.
Molim vas za savet i misljene.
Prilog 61209Prilog 61210Prilog 61211
Uzmi onaj koji ti se najvise svidja.:)
Na kraju krajeva sat ces ti nositi, a svi ti satovi su dobri.
Ja glasam za drugi sat u nizu.
Prvi i treći po mom ukusu imaju previše detalja, koji nekada mogu da ometaju "čitanje" vremena.
Drugi mi je najskladniji. Svakako atraktivnog izgleda, ali kažem, najviše je taj model po mom ukusu.
U svakom slučaju, odaberi ono šta se tebi najviše dopada.
Pozz!
Hvala,i meni se drugi najvise svideo verovatno danas njega narucujem.
Hvala jos jednom
Kupljen Casio EF336 sve je ok sem narukvice koja mi moram priznati deluje pomal siromasno i mrsavo za taj sat.Interesuje me gde bih mogao da kupim drugu malo robusniju narukvicu sto bi satu dalo punocu i lepse bi izgledao.Konkretno me interesuju gume kaucuk narukvice.
Čestitke na kupovini! Baš lep sat! :)
Ako ti nije teško, postavi uživo slike sata...
Narukvicu možeš pogledati u radnji Watch is Watch u Knez Mihajlovoj ulici. Koliko mi se čini, oni su imali nešto kaučuk narukvica. Takođe možeš pogledati i raspitati se u radnjama Poklon Dućana (Condor), BPM (Piero Magli) ili se raspitaj kod prvog časovničara...
Pozz!
Lux
Čestitke na novom satu.
Aku nisam u velikoj zabludi,taj sat ima narukvicu od punog čelika koja je prilično kvalitetna.
Da nađeš deblju metalnu biće teško a i koštaće skoro kao ceo sat.
Mislim da se ovaj sat prodavao samo sa kožnim kaišem i metalnom narukvicom.
Deblji kožni kaiš možeš naći kod većine časovničara.
Za pronalaženje adekvatnog kaiša od kaučuka trebaće ti dosta sreće.
Predložio bih ti da par dana nosiš sat sa tom postojećom narukvicom-možda ti se svidi kada se navikneš.
Uostalom ,možeš kontaktirati ovlašćenog distributera Casio satova za Srbiju i proveriti da li oni imaju (ili da li mogu da naruče) kaiš od kaučuka koji odgovara tom modelu.
S&L d.o.o.
Tošin bunar 268, 11070 Beograd, Srbija
Tel.: +381 11 6555630
Web: Jokic S&L Jewelry and Watches