-
Re: Kupovina Orient satova
Bando, long time no seee :)
Aj da me neko promptno opravi kako i gde da kupim Orient Blue Moon DB0A009D ili neki od sledecih: Orient Open Heart - beli DB0A002W, Orient DBAE002W, Orient DB0700DW, Orient ET0W001W
Na KP nesto nema Ivana, a ''prodajasatova'' mi ne odgovara na mejl (Ako se dobro secam, Ivan stoji iza tog sajta)... Vreme tece, sat kuca tik-tak, tik-tak.... Do 27. juna moram da dobavim neku od ovih bebica gore (dobro, ne mora bas do 27, necu ostati bez glave (valjda :) ) ali bi bilo dobro i lepo...)
Na Orientuhren imaju samo jedan od ovih na spisku (onaj sa tonneau kucistem)...
Aj, kod kojih prodavaca na netu da jurim, koji su bese OK, pouzdani, kod kojih postarina nije veca od vrednosti sata itd.....
Over & Out....
-
Što ne pošaljes mail onima tutuora pa ako imaju skokni do Budimpešte
-
Ja sam isto primetio da na KP nema Ivana
-
Možda mu je neko stao na rep.
-
Ne verujem, verovatno ne stiže da se bavi time
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
@petar012: Pa da mi izadje Orient 500-600e? :D
Ima kod Tutore nekih satica od ovih sa liste, ali nema Blue Moon - taj je prvi pik na draftu :D
Sta je sa ovim singapurcima, indonezanima i inim onlajn ritejlerima?
-
Anbeast ti li si ? :blink: :D
Ne mogu narocito pomoci ali sto se Ivana tice on se periodicno oglasava na KP. Nekoliko nedelja ga nema pa se oglasi i tako u krug. Ako si ranije kupovao od njega pa imas broj nazovi ga. Ima forumasa koji su kupovali od njega ( Elvedin, 23jewels... ), neko mora imati broj.
-
-
-
@ mali zeleni: It is I, Le CLaire :)
Hvala svima ostalima... Aj da probam da nagazim IVana, ako ne - neki od gore navedenih sajtova ce biti resenje.
Ja sam sa Ivanom komunicirao pre 3-4 godine :) AKo neko ima njegov broj neka ga postuje ovde ili u PM.... Hvala!
-
Citat:
anbeast kaže:
@petar012: Pa da mi izadje Orient 500-600e? :D
Ima kod Tutore nekih satica od ovih sa liste, ali nema Blue Moon - taj je prvi pik na draftu :D
Sta je sa ovim singapurcima, indonezanima i inim onlajn ritejlerima?
Povratna karta 3 ili 4 hiljade. Ali ako nema njega svakako nije bitno
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Hmm... vidis, autobus mi nije pao na pamet :D Enivej, nemaju Plavi mesec :)
Hvala svakako na zelji da se pomogne!
Na putu sam da izmajmunisem nesto... NAdjoh ga OVDE, ali ne salju u Srbiju pa cu videti da poslaju u Svajcarsku pa da mi ga donesu drugari :)
-
Na kraju balade, narucih sat na Watches88. VIdeh na WUS-u da bi trebalo da su pouzdani.... Korisnickom podrskom sam veoma zadovoljan! Vrlo brzo su odgovarali na pitanja. Podelili su mi fakturu na dva dela (manji i veci) da imam dokaz za carinu (paket ce se slati na iznos manje fakture) i dali su mi kod za free shipping... E sad, da li ce to sa carinom proci - ne znam (ali nije ni toliko vazno, od pocetka sam bio spreman da me rebnu). Videcemo i to sta ce u paketu (i da li ce) i kada stici. Kada stigne apdejtovacu :D
PS. Ivan je ziv i zdrav. Javio mi se putem KP poruka...
Eto... Aj u zdravlje i hvala svima na pomoci! :beer:
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Prilog 131245
Apdejt! Malopre mi poslali fotku....Izvinjavam se sto ''hijack-ujem'' temu i pretvaram je u ''Anbeast - Kroz pustinju i prasumu interneta do Orient Blue Moon-a''. Banda crvena nek brise ako smatra za shodno :)
-
Bas lep sat. Kao i svaki Orient, manje-vise.
Sent from mTalk
-
Cudi me da se niko od domacih nije odlucio da zastupa orient brend.Satovi su im zaista odlicni po pitanju odnosa cene i kvaliteta.
-
-
Zaista za taj novac nema bolje ponude po principu ulozeno dobijeno.
Najvise mi se svidja sto je sve njihovo dakle njihov je mehanizam sto je danas retkost.
Sajt gde se ovde prodaju je konfuzan istaknute modele uopste nisu u mogucnosti da nabave i sluzi samo za zamajavanje.
Istaknuta cena sata bude 175 evra a kad izvrsis porudzbinu odgovor je da tog modela nema i nude drugi model za 230 evra
-
Citat:
Bobansupergenije kaže:
Zaista za taj novac nema bolje ponude po principu ulozeno dobijeno.
Najvise mi se svidja sto je sve njihovo dakle njihov je mehanizam sto je danas retkost.
Sajt gde se ovde prodaju je konfuzan istaknute modele uopste nisu u mogucnosti da nabave i sluzi samo za zamajavanje.
Istaknuta cena sata bude 175 evra a kad izvrsis porudzbinu odgovor je da tog modela nema i nude drugi model za 230 evra
Kao da ga je Rale pravio. Ha.ha.ha,
-
3 Priloženi(h) fajl(ova)
Hepi, hepi, dzoj,dzoj.... :D Stigao satic! Apsolutno preporucujem Watches88! Azijci kad rade posao - rade ga za sve pare :D
Odlicna i brza korisnicka podrska, spremnost da se izadje u susret sve naj, naj... Na fakturi su mi napisali: ''Gift watch'', value: 40$ i to je proslo bez carine. Dobio sam kod za free shipping, tako da me, summa summarum, sat izasao 199$ (178e).
Uzivo je satic - prelep! (naravno - lepota je u oku posmatraca). VOLIM ORIENT!!! Mozda sam subjektivan, ali mislim da niko na svetu ne nudi bolju protivvrednost za dati novac....
Prilog 131330 Prilog 131331 Prilog 131332
PS. Napisacu prikaz ovog satica. Uskoro. Mozda. :D
-
anbeast
Verujem da će ona biti oduševljena poklonom (nadam se da sat nije za tebe!?) :angel:
:flowers:
-
Citat:
don Alberto kaže:
Kao da ga je Rale pravio. Ha.ha.ha,
Vidis na tu soluciju uopste nisam obratio paznju.:confused:
Taj lik je napast ko zna sta mu sve nece pasti na pamet, mada kad bolje razmislim kod njega sve cene figuriraju u iznosu 350 evra tako da mislim da on ovde nije umesao svoje traljave prste
-
Pozdrav svima,
Da li ima neko iskustva sa ovim sajtom: Prodaja satova - Orient satovi - Prodaja satova
Prodaju Orinet satove, a ja rasmiljam za "Divers", imaju za 120e, pa me zanima da li neko ima iskustva sa njima i koja bi uopste bila preporuka ?
Hvala unapred,
P.s. ja sam novi clan :) ;)
-
Lično ne ali znam par drugara koji su uzimali preko njih. Sve ok.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
Ja od njih kupio MAKO-a pre 5-6 godina, prodje sve kako treba :)
Stigao nov sat sa madjarskim papirima (https://www.tutuora.hu/) i garancijom 12meseci, doduse skracenoj za 15-tak dana, dok je sat iz inostranstva stigao do mene...
-
-
Taj prodavac je naš član i mislim da su kupci bili zadovoljni.
-
Ćao, braćo.
U ponedeljak uzimam Orient Ray 2. Pouzdan prodavac sa KP... Samo da razmislim da l crni ili plavi ali verovatno ću plavi. [emoji16]
Za Seiko Samurai nemam trenutno kintu a Seiko 5 neću iako je SNZG13 divan sat ma koliko mi smetalo reč Sports na njegovom brojčaniku. [emoji4]
Moje pitanje je- da li je Orient Ray 2 dobar izbor za PRVI automatik i ulazak u svet automatik satova? Hvala unapred.
Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
-
"Koliko para -toliko muzike !!!"
Za tu cenu taj sat je odličan za ulazak u svet automatik satova.:thumbup:
-
Odličan
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
-
Meni se najmanje dopala kod njih krunica, ovo ostalo je skroz ok. Dosta ostavlja utisak jeftine, cudna je da se uhvati i tesko se usrafljuje. Noc i dan u poredjenju sa Samurajem. Ako imas priliku da probas sat pre nego sto kupis, probaj par puta da je odsrafis i zasrafis. Verovatno zavisi i od primerka do primerka.
-
Je l i sa Orient Mako 2 takva situacija sa krunicom?
-
Ovo je bio Kamasu koji sam probao, koji bi trebalo da bude slican kao Mako 2.
-
Kod ray2(a pretpostvljam i kod slicnih)prvo mooras malo u kontrasmeru dok ne uhvati.Znaci nije nemoguce,nije nauka samo je navoj losiji pa mu pokloni malo vise paznje
-
Ja imam Mako 2 .
Kao što Mistif kaže ,prvo malo u kontra smeru i ide bez problema.
Tri godine ga intezivno koristim , relativno često imam priliku da odvrćrm-zavrćem krunicu.
Nema nikakve razlike za sve ovo vreme pa pretpostavljam da sam kvalitet materijala krunice-navoja nije upitan.
Jednostavno je tako narezano.
Usput, dihtovanje na krunici nije ugroženo - svake,pa i ove godine nosim ga za vreme plivanja.
-
Znam da je Mako 2 elegantniji i da više ide uz košulje i njegove mač kazaljke su stvarno šmekerske ali mi se čist diver izgled Ray 2 mnogo sviđa.
Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
-
Pozdrav, da li može link nekih pouzdanih prodavaca orienta sa kp ove ili na pp, hvala.
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
-
Pozdrav
Pokusavam da nadjem FAG03001D0.
Ili ga nema, ili je cena znacajno veca (cak i duplo).
Kako bi bilo najlakse kupiti ga iz Srbije?
Eventualno neka alternativa?
-
Koliko vidim ima na KP ali sa kožnom narukvicom AG00004D
-
Citat:
miloszmaj kaže:
Koliko vidim ima na KP ali sa kožnom narukvicom AG00004D
Nije isti. Znacajno je veci.
Hteo bih nesto za 16.5.
Vidim neki su narucivali i sa watches88
https://www.watches88.com/images_7/l...mages/logo.png
Ali tesko mi je shvatim site sa ovakvim logo-om ozbiljno.