Re: Kupovina Orient satova
Kao što reče araphel sa Orientom nema greške koji god model da kupiš.
Svi nude više nego što koštaju. Ja nisam sada proveravao ali probaj malo uporediti koliko koštaju satovi nekih drugih proizvođača sa pokazivačem rezerve snage (Orient ima mnogo takvih modela a koštaju recimo od 220$ pa na više...naravno plus transport, carina, porez). Od mene preporuka za svaki Orient.
Bio je na forumu bar jedan Orient iz te malo jače kategorije:
http://www.svetsatova.com/forum/f66/orient-m-force-6426-6.html#.VUptfZNdNFo
Ja sam pre nekih 15-ak godina imao Orient i bio sam prezadovoljan sa njim.Mislim da je to dobar izbor.
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Gde mogu da kupim Orient Marshal
EM7002W
Prilog 118129
ili
FEM7E00AUO
Prilog 118130
Ovaj drugi sam našao na
FEM7E00AU0 FEM7E00AU EM7E00AU | Orient Automatic Watches & Reviews | Orient Watch USA
ali za 250 $. Ima li gde povoljnije?
Probaj ace_of_bicycle2004 store na e-bay-u kao i shopping in japan. Ja sam od prvog navedenog uzeo King Mastera, jos cekam isporuku. Mozda ti izadju u susret i provere dostupnost modela.
Imas u Budimpesti taj model, i ako se ne varam, kosta nesto oko 130e.
Orient Automata Órák - TUTU Óraszalon Westend
Radnja je pouzdana i proverena, jedino sto mislim da ne salju satove. Ako vec ne mozes da odes do tamo po sat, imas coveka koji ih prodaje na KP, spominjao se vise puta ovde na forumu, i on ih donosi odatle.
Kod Ivana sa KP Maršal je 150€ .
Nadjem FEM7E00AU9 na eBayza 110$, ali ne šalje za Srbiju. :banghead:
Orient bambino - gdje kupiti najpovoljnije
Kolege, koliko se sjećam neko je na forumu, u poslednjih mjesec-dva otprilike, napisao da očekuje da mu stigne Orient bambino, ali ne mogu da pronađem ko!
Zamolio bi sve koji imaju neku informaciju za najpovoljniju cijenu ovog sata da se jave!
Mene konkretno interesuje model ER 24005W.
Pozdrav svima...
Re: Orient bambino - gdje kupiti najpovoljnije
Citat:
Dukin kaže:
Kolege, koliko se sjećam neko je na forumu, u poslednjih mjesec-dva otprilike, napisao da očekuje da mu stigne Orient bambino, ali ne mogu da pronađem ko!
Zamolio bi sve koji imaju neku informaciju za najpovoljniju cijenu ovog sata da se jave!
Mene konkretno interesuje model ER 24005W.
Pozdrav svima...
S obzirom da mi je ovo pitanje prošlo nezapaženo na forumu, evo ponovo pokušavam!
Ima li neko iskustva sa ovim sajtom?
Prodaja satova - Prodaja Satova - Home