Aktivno se bavim alpinizmom i planinarenjem, a povremeno ronjenjem. Gledao sam po netu Suunto satove. Interesantan mi je Suunto Ambit. Za ronjenje mi ne bi trebale profesionalne mogucnosti, sem dubinomera. Koji bi mi preporucili?
Printable View
Aktivno se bavim alpinizmom i planinarenjem, a povremeno ronjenjem. Gledao sam po netu Suunto satove. Interesantan mi je Suunto Ambit. Za ronjenje mi ne bi trebale profesionalne mogucnosti, sem dubinomera. Koji bi mi preporucili?
Pa posto si rekao da je ronjenje povremeno,ja bih se orijentisao na
Suunto Vector Orange - Suunto
,ali i tvoj izbor je korektan jer imas sat za sve aktivnosti koje si naveo,za ronjenje je uvek bolje uzeti profesionalne merace,makar bih ja tako uradio,pozdrav i dobrodosao.
Da li je neko imao Ambit, je li kvalitetne izrade. Bitno mi je sto vise komentara
Moj drug se bavi prodajom ronilacke opreme i znam da dosta ljudi uzima Suunto satove za ronjenje,jedan sam probao i deluju jako kvalitetno,najbolje je da odes i probas sat i sam steknes utisak,probaj Suunto i Casio G Shock pa uporedi,jer su to generalno satovi koji odgovaraju tvojim potrebama,jel si razmisljao o Casiu?
Iskljucivo bih Suunto. E sad ovaj Ambit odgovara mojim potrebama. Sat bi mi brat uzeo iz USA, pa mi je potreban dto korektniji odgovor. Ako mozes pitaj druga sta misli o ovom
Nije prodao ni jedan,niti ga je imao u ponudi,orijentisan je na diver kolekciju,samo to narucuje.Probaj u Uscu na trecem spratu,znam da imaju tamo u ponudi Suunto satove.
Vise bih volio komentar nekog korisnika :)
e ovako nisam imao ambit nego suunto x10military i što se tiče specifikacija dosta su sličini.kao prvo trebaš provjeriti trajanje baterije istog,na mom je mogla 5 sati sa jednim punjenjem i korištenjem gps-fix svaku minutu kao i neke rute koje sam određivao .čitao sam da je na ambitu baterija puno bolja...ambit je u stvari kompijuter od sata ima bukvalno sve što jednom planinaru treba.od razlike od polazne tačke (mislim na visinu)pa do krajnje tačke što je veoma bitno planinaru.o gps-u da ne govorim odličan je,vrijeme zalaska i izlaska sunca,alarm za vremenske oscilacije,barometar kompletni,compas sa zaključavanjem i navođenjem,deklinacija istog,pravljenje ruta itd,itd,itd.otiđi malo na you tube pretraži.imao sam i x-landera military.veoma kvalitetni satovi i veoma tačni...što se tiče mene nema greške prilikom kupovine tog sata i da još napominjem imaš i ambit sa HR trakom(za otkucaje srca prilikom treninga i upozorenje ako pretjeraš)on je u spisku mojih želja paa opet se ponavljam KUPUJ...:thumbsup:
http://www.svetsatova.com/forum/f70/...povi-4991.html,POGLEDAJ
Hvala ti puno na komentaru. Zale mi se pojedini da se slo plastike guli