Gde kupiti Casio u Beogradu???
Cao svima! Ovo mi je prvi post,iz Novog Sada sam i imam jedan problem za koji se nadam da cu resenje naci ovde... Veoma mi se svidja model Casio EF 527d-1AV(watches88. Casio Edifice Chronograph 100M EF-527D-1AV) ali ovde kod nas ga nema. Obisao sam sve prodavce ,cak ne postoji ni mogucnost da ga narucim. Interesuje me da li negde u Beogradu postoji mesto gde se taj sat prodaje? Moram ovako da trazim resenje jer mi se ne isplati da dolazim pa setam Beogradom(koji inace ne poznajem) i na kraju ni tamo ne nadjem sat... Svaka pomoc je dobro dosla ;)
Re: Gde kupiti Casio u Beogradu???
Kolko vidim Sense ga ima na sajtu. Bar imaju 1A (bez V)
Sense watch webshop - Casio satovi - Seiko satovi - Police satovi - Swatch satovi - Online prodavnica satova
Najbolje da ih pozoveš pa da vidiš šta tačno imaju na lageru i da li mogu da ti isporuče.
Uz nickname-ovu preporuku, pogledaj i kod ovlascenog uvoznika za Casio - S&L Watches - Jokic.
Probaj i u Knez Mihajlovoj. Zaboravio sam ime radnje, ali nalazi se u onoj visokoj novoj zgradi iza španskog kulturnog centra. Pored radnje se nalazi i Intesa, a zgrada je u onom delu ulice koji se račva sa Čika Ljubinom. Kada sam tražio da kupim sat, negde početkom godine, imali su i Casiove modele, a znam da je prodavac rekao da se neki modeli mogu i poručiti.
Citat:
nickname kaže:
Ja ,koliko vidim,mislim da je to taj sat.
Na njihovom sajtu imaš i spisak njihovih prodajnih mesta.
Naravno, nazovi da proveriš imaju li ga na lageru.
Gdje ima kupiti narukvicu za sat Casio EF-305, ima li u metalnoj verziji, koliko kosta i ako znate adresu. Hvala unaprijed
Probaj da kontaktiras S&L i sense.
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Inače, 305 ima i metalnu varijantu narukvice-
Prilog 73721
U Srbiji jedino možeš doći do nje preko linkova koje je Rus postavio