Da li kupitii Esprit sat?
Zdravo svima,
U velikoj sam dilemi da li da kupim Esprit sat koji mi se pritom veoma svidja, nisam bas obavesten kog su kvaliteta, neki kazu da se treba kloniti tih modnih satova, pa posto na forumu ima dosta kompetentnih ljudi, molio bih da mi pomognete?
Hvala unapred!
Re: Da li kupitii Esprit sat?
Ne,treba da ih obidjes u sirokom luku. Za novac koji bi odvojio za Esprit mozes naci veliki izbor puno kvalitetnijih Casio modela...
Ja imam nekoliko dukseva Esprit i mogu ti reci da su kvalitetni , ipak sto se satova tice mislim da su kolege vec odgovorile, za iste pare Casio da puca :)
^
za dukseve se ne bih slozio :no:
Hvala vam, definitivno necu kupiti Esprit. Sta mi vi preporucujete za 150-200 e, tipa Casio Edifice 554d za koji nemam novca, inace sat bih trebao da izaberem kao poklon tako da mi je neprijatno da sada trazim neki skuplji, i do sutra moram da se odlucim...
Od Casia Bilo koji iz Casio EF serije
mozes ih pogledato ovde Edifice
Ili ovako nesto... Casio MSY-501D-1B
U tvoj budzet se moze uklopiti i po neki Seiko model,npr Seiko SND375P
Bilo koji Seiko da ti se svidi,a uklopi se u budzet,uzmi ga slobodno...
svako dobro
Čisto da imaš dva mišljenja-Slažem se sa 23jewels :D
A uvek mozes da pogledas i na forumu u temi prodaja satova, mislim da imas vrlo dobrih primera, a uklapaju ti se u budzet.
Dakle ovako, posle dugo razmisljanja ipak sam odlucio da ne zurim, te sam umesto sata dobio novac, tako da cu otprilike do nove godine da stedim da bih kupio Tissot, Certinu ili Hamilton...
Trenutno mi se svidja Tissot PRC 200, Welcome to Tissot
Posto sam iz Nisa, a ovde i nije velika ponuda, zamolio bih vas da mi kazete koje radnje u Beogradu su pouzdane i da li daju popuste za gotovinsko placanje, i po mogucstvu koliki je popust. Hvala unapred.:)