Prilog 13411 Svideo mi se sat,cena je 100 eu dosta niza u odnosu na cenu u radnjama. Pa potrebna mi je vasa pomoc, kako da prepoznam da li je replika :) Hvala unapred!
Printable View
Prilog 13411 Svideo mi se sat,cena je 100 eu dosta niza u odnosu na cenu u radnjama. Pa potrebna mi je vasa pomoc, kako da prepoznam da li je replika :) Hvala unapred!
Pa uporedi, pre svega fizički izgled sata sa originalom npr. na fotografijama sa sajta. Bitno je da znaš oznaku modela. Ako sat košta 40e a u prodavnici je 140, onda je definitivno nešto neobično vezano za takvu prodaju, ali u slučaju da se sat od 400e nudi za 300e onda i ne mora biti.
Zar postoje replike i Fossil-a?
Moguće, ja sam čuo da postoje Q&Q replike, video sam Diesel replike, što nebi bile i Fossil-a.
Vlajo ja sam video Q&Q repliku. Cena je za 50% niza a vidi se i golim okom. Mozes da mislis nasta lici kada se uci razlika na prvi pogled. A na onom vocnom sajt bio je neki lik koji je prodavao Fossil replike.
ali ja stvarno moram da priznam da sam se slatko nasmejao za repliku Q&Q ..mislim
Milane stvarno nisam ni ja mogao da verujem. Hteo sam klincu da kupim neki jeftin sat (ipak je prvi razred) i gledam Q&Q:drool: (klasika crni plasticni sa belim ciferom) kosta 1000din a, prodavac kaze imam i ovu kopiju za 500din:banghead: a ono nemogu da verujem nasta lici:lol:. Na kraju nisam uzeo nista jer narukvica nije mogla da se dovoljno skupi za njegov zglob.
P.S Naravno da ne bih uzeo Re....ku.
ma verujem,nego ne znam sta su iskopirali :lol:
ali iskreno imam nekog respekta prema tom imenu,kad odem vikendom kod rodjaka..i pitam "koliko je sati" toliko....ne zanima ih koliko kasni ,zuri...
nego odoh u off za kopije mi ne ide u glavu :)
Vrh!!!!!!!