Re: Da li da kupim ovaj teget Hublot?
Ok Simo necemo onda o tome. Najgore od svega je sto sam mogao da uzmem celicni Date Just 2 sa teget ciferom pre nekoliko meseci i u tom trenutku mi je izgledao nekako "penzionerski",sada bi ga uzo' oma' ali nema vise tih popusta kao ranije a i 2 puta su poskupeli... Jel video neko od vas novije Grand Seiko modele,probao,zagledao i slicno?
Moram i ja da dodam koju. Prvo, onaj Hublot mi se dopada, da li moze znati cena za koju si mogao da ga kupis? Drugo, ja preferiram pre svega svajcarce, a iz mog nick-a se jasno vidi koga najvise. Trece, o Seiku nisam imao neko posebno misljenje dok nisam malo vise procitao ovde na forumu, a onda kupio nekoliko starih Seika. To je svakako podiglo ovog proizvodjaca u srednju klasu svajcaraca (moje misljenje), a kada je u pitanju GS Seiko u sam vrh. Cetvrto, Marko ono sto opravdava cenu ovog Seika je mehanizam 9S65, po meni dve klase ispred Rolex-ovog 3133 (iako je i on vrhunski).
@iwc volim Seiko starije model..novje modele ali ovo ovaj mehanizam...ok ne znam ali po Vama je strava..
ali ajde reci mi molim te Rolex Subariner & Seiko 9S65????
Posteno sta bi ti uzeo?
Ok,na kraju da mi se vi ne svadjate ovde lepo cu da okrenem coveka i da kupim Hublot jer mi se sada jos vise svidja nego ranije.Drugo ja nikada nisam rekao da su Rolex-ovi mehanizmi najbolji na svetu,ali tvrdim da najkvalitetniji i najizdrzljiviji jesu i ni jedan Seiko niti Citizen nece to promeniti nikada. I .
Posto sam odlucio da pazarim Hublot molim moderatore da zakljucaju temu da opet ne izbije medjunarodni incident.Sto se mene tice mozete i ovu moju poruku da izbrisete.Cao.
imas razne GS, npr. meni se ovi svidjaju...
http://www.grand-seiko.com/images/SBGC005-L.jpg
http://www.grand-seiko.com/images/SBGH001-L.jpg
pogledaj na "svom" rolex forumu, ima lepih diskusija na ovu nasu temu - da li GS vredi tih novaca. ;) mislim, njima ces pre verovati nego nama "seikovcima". :P
Ne vredi,razloga je mnogo,kao sto ni Rolex ne vredi ali nije ni bitno,necu da ulazim u rasprave,narocito ne sa sizofrenicarima koji se pojavljuju na forumu.Kao sto rekoh,tema moze da se zakljuca.
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Iskreno Seiko i jedan i drugi su lepi prelepi..ali meni je ovaj lepsi i od i od..ne govorim o mehanizmu nego ajde kao da kazemo vredi li svaki sat tih novaca??????na ove skuplje mislim Prilog 13091