Re: Clash of Monsters-POMOC
Citat:
23jewels kaže:
Orange Monster je jedini sat koji sam morao da otimam, prilikom kupovine, prethodni vlasnik ga je jedva pustio u moje ruke...i vec narednog trenutka krenuo da razmislja o novom :laugh:
treca sreca, Vlado :beer:
preporuka
http://i1198.photobucket.com/albums/...ps53ce3b30.jpg
E, sada...posto se tebi "mali" monster svidja, mozda bi mogao i o njemu da razmislis, jer ipak, ti treba da budes zadovoljan sa satom. U svakom slucaju, za par hiljada dinara mozes kupiti G shock, koji ces nositi na kupanje, i ostale sportske aktivnosti. Bilo bi glupo ako ces kupiti sat koji ti se ne dopada, samo zbog plivanja, a inace u vodi provodis svega .... (vrlo malo) vremena
godisnje...
Znaci druze,morao si da stavis ovako jednostavnu,a brutalnu sliku,msm hvala ti,ali... :drool::drool::drool: Rekoh da mi je za nijansu lepsi,ali je OM,u odnosu na baby M,daleko kompletniji sat,hocu reci,nisam mu nasao manu,osim sto nije moj,ali ce biti! :D
Ne volim mesavinu digitalnog i analognog,tako da G shock otpada,ne kazem da nisu lepi,ali to je ona kategorija sata koja je lepa na tudjoj ruci,ako me kapiras...:D
Nenade, kao dva puta vlasnik Orange Monstera - mislim da sa njim nikako nećeš pogrešiti!
Citat:
23jewels kaže:
Orange Monster je jedini sat koji sam morao da otimam, prilikom kupovine, prethodni vlasnik ga je jedva pustio u moje ruke...i vec narednog trenutka krenuo da razmislja o novom :laugh:
treca sreca, Vlado :beer:
preporuka
http://i1198.photobucket.com/albums/...ps53ce3b30.jpg
Imanječe, udaraš mi čežnju, samo tako :drool:... Treća mora da bude i sreća i svakako ostaje za stalno!
Da li se isplati uzeti OM II,buduci da ima noviji (bolji) mehanizam i mozda lepse markere ili je bolje drzati se originalnog OM?!
Evo i link u vezi Monstera II:
Seiko SRP313K1 "New Monster" Dive Watch Review | aBlogtoWatch
Ako ti se sidjaju ti markeri, uzmi ga.
Citat:
araphel kaže:
Nisam nikakav ekspert, i nemam orange već black monstera. Mogu samo da kažem sledeće: imam više satova u rangu do 300€, i kada se Monster uporedi sa njima, reklo bi se da bi morao koštati više. Jedina zamerka koja bi se ovom satu mogla nalepiti, to je da kopča nije sečena od komada čelika, već je od presovanog čeličnog lima. Sama kopča uopšte nije loša i odlično funkcioniše, ali je jedini detalj koji na ovom satu nije obrađen daleko iznad klase kojoj sat pripada.
^potpisujem ovo za kopcu, u pitanju je tvrdi presovani celicni lim i zvoni kao medenica :).
Uz malo srece, novi bi ti izasao 200e preko watchuba
Citat:
bezbi kaže:
^potpisujem ovo za kopcu, u pitanju je tvrdi presovani celicni lim i zvoni kao medenica :).
Uz malo srece, novi bi ti izasao 200e preko watchuba
Koliko je pouzdan "watchub" za narucivanje satova?Pod srecom sigurno podrazumevas da mi ne naplate carinu ili...?
Sta mislite o mehanizmu u OM II?Bas sam se zagrejao za originalnog Monstera,ali mi ovi markeri na OM II vise idu uz naziv sata. :-)
Proveren prodavac ja sam vec dva puta kupovao od njih. Najjeftiniji su, i puno jeftiniji od ostalih ali ti stize samo sat bez icega i spakovan u neku njihovu kutiju, ali sat je uvek dobar. Sto se tice carine, meni je na 200e izasla oko 2000din, napisali su mi na paketu da je vrednost sata oko 80dolara cinimise i carinici su prihvatili tu cenu. Ostaje samo jos malo srece da ti prihvate tu cenu koju oni napisu.
A u tome je upravi stvar, ako ti naplate bice ti opet cena manja nego kod nas, a ako ti ne naplate odnosno naplate manje izadje ti bas povoljnije nego ovde.
Pa par clanova su kupovali sa tog sajta bez problema. Mehanizam u OM II je seikov 4R36 koji u odnosu na mehanizam u starom ima opciju hakovanja i rucnog navijanja, tako da ako ti se svidja novi monster samo naprijed sa ovim mehanizmom ne gubis nista samo dobijas
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Imaš OM2 na creationwatches.com:
http://www.creationwatches.com/produ...09k1-3588.html
Takodje pouzdan sajt sa koga je kupovalo dosta ljudi sa ovog foruma.
Pozdravlja te moj om2: :)
Prilog 82819