Casio prodavnice u Beogradu ?
Pozdrav svima, nov sam sto se tice satova pa me interesuje gde bih mogao u Beogradu da pogledam neke Casio satove ? Smanjio sam izbora na 3-4 Casio Edifice sata i verovatno bih defiinitvno odlucio koji mi se najvise svidja kad bih mogao uzivo da ih pogledam a ne sa slike, a i tako mi je sigurnije, nego da samo narucim preko neta i da mi se mozda ne svidi kad stigne.. Hvala unapred :)
Re: Casio prodavnice u Beogradu ?
hvala jos jednom :P
Mislio sam da je taj sense samo webshop, verovatno sam danas pored njega prosao.. u prolazu na velikom znaku velikim slovima CASIO :D ? Doduse bilo je 20 h i verovatno zatvoreno..
Pogledaj i prodavnice S&L Jokić. Oni su zvanični distributeri Casio satova, kod njih ima dobar izbor satova.
Pozz!
Citat:
manda149314 kaže:
hvala jos jednom :P
Mislio sam da je taj sense samo webshop, verovatno sam danas pored njega prosao.. u prolazu na velikom znaku velikim slovima CASIO :D ? Doduse bilo je 20 h i verovatno zatvoreno..
Da to je ta prodavnica.
Oprostite, mozda nisam u pravoj temi, ali sam na pravom mestu. Da li znate gde bih mogao da nadjem da kupim narukvicu za casio w-735h?
Hvala.
U prethodnim postovima u ovoj temi imaš kontakte prodavnica u srbiji gde bi ,možda, mogao da poručiš taj kaiš.
Što se tiče naručivanja iz inostranstva ukucaj u pretraživač ''strap for casio w-735h''.
Ima na više mesta i nije skup. Vidi samo ko šalje za Srbiju.