Candino,citizen,pulsar,timex ili casio
Re: Candino,citizen,pulsar,timex ili casio
glasam za citizen.koji god kupis zelim ti da uzivas u njemu.
Citat:
jagos kaže:
glasam za citizen.koji god kupis zelim ti da uzivas u njemu.
Kopiram jagosevu konstataciju:)
Ako su samo ovi predlozi u pitanju, ja bi samo zaobišao Timex i ako možda i najlepše izgleda. Moj izbor od predloženih bi bio Citizen pa Candino....
PS. pretekoše me kolege...
Da i ja ponovim što i ostali =)
Preskoči timex i izaberi sat koji ti se najviše sviđa. Od ponuđenih bih i ja odabrao citizen :)
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Ja glasam za Citizen ali moram reći da mi je i Casio jako zanimljiv. Mislim da za malo novca dobijaš pregršt funkcija. Jedino na Casiu narukvica je od presavijenog čeličnog lima a ne od punog čelika. Takođe iz nekog čarobnog razloga sve fotografije Casio satova su toliko očajne ( fotošopirane ) da im satovi izgledaju kao neke igračke, te stoga izguglaj neku bolju sliku. Evo ja sam našao ovu:
Prilog 25018
ako misliš nabavljati navedene satove preko web-a za Pulsar potraži sliku sata sa strane jer bi te profil sata mogao iznenadit
hvala puno svima koji su mi pomogli svojim misljenjem. Koliko vidim ovde na forumu Swiss military hanowa nije nesto posebno cenjena, za razliku od satova Candino i Wenger (koji su otprilike u rangu sa Certinom)
1 Priloženi(h) fajl(ova)
-ne bih nikako poredio "hanowa" satove sa Wenger-om ili Candinom, pogotovu Certinom... ne kažem da su loši, samo je moje mišljenje, da ne vrede tih para (loš odnos cena-kvalitet) . Ja sam veliki ljubitelj Victorinox-a i Wenger-a , pa sam gledao i hanowa satove, te ti iz tih razloga i kažem. Ja, lično, pre bih uzeo u obzir Casio kao brend u razmatranje, nego hanowa-u ...
Takodje bih zaobišao satove na kojima piše samo "swiss army" a predstavljaju ih kao Wenger ili Victorinox... (npr.)
Prilog 25062
Citezen ili Casio, između ova dva modela. Moj predlog! Pozdrav.