Re: Ženski sat do 500$, online naručivanje iz USA
Danas je black friday pa nađoh jedan lep Hamilton na dobrom sniženju. Je li zaista ovoliko vredan kao što mu je inicijalna cena i šta ga čini toliko drugačijim od ostalih? Meni se baš dopao.
Raymond weil ne nađoh ništa da mi se dopada u ovom rangu :(
Kolegice, od svih navedenih satova, tj., marke proizvodjaca...uvek bi najradije uzeo Hamilton....najvise kvalitete za date pare!
Pa vidim da ga ovde svi preporučuju zato sam i obratila pažnju na njega. A opet, ja sam u ovoj priči tek od skoro, do sad sam samo znala da kažem je li sat lep ili nije. I dalje mi je to prioritet, može biti i Rolex, ako mi se ne dopada neću ga nositi i za mene nema upotrebnu vrednost. A sad bih da pomirim kvalitet i estetiku da mi se sviđa i da je trajan i kvalietan i da košta do 500$ :)
Za ovaj sat me zanima šta ga odvaja od ostalih Hamiltona, zašto je toliko skup, je li to neka posebna serija ili ovi dijamantići po rubu dižu cenu?
Ma to je bas radjena serija za zene...malo i detalja na njemu koje zene vole...mislim da su to obicni cirkoncici na njemu....verovatno eta modul jer je quartz....izrada je sigurno na nivou Hamiltona....a i danas je taj black friday pa je pospust jos vise izrazen....
Inace da li vredi 2000 i vise $...ne vredi sigurno....ali znaju oni kakve su zene....ako im se svidi....daju pare ;)!
ловци у мутном, где може тај сат да вреди толико, то је апсурдно, та цена по којој га продају је и нека ја бих рекао лично уз ограду, да је то и максимална цена по којој се може продати
Хамиллтон има квалитетна кућишта и лепе моделе...знам ја да тебе не занима какав је механизам, који је механизам унутра и како ради, само сам аутоматике споменуо јер су они такорећи вечити, док данашњи кварц уме да траје свега пар година, а колико ћће други трајати видећемо али сам убеђен да механику неће ниједан да надживи, а ти си притом споменула да би желела да имаш успомену која ће јако дуго трајати
има наша администраторица један прелепи сеико, он је дупло јефтинији од ових сатова, а заиста је леп и квалитетан, ако те занима, није ми намера да те збуним већ да ти предочим што више могућности
SEIKO – Tagged "Ladies" – seiyajapan.com
ово је јапански сајт и сат, а врв се лако може и у америци купити или поручити, а најлакше ми је било да га овде нађем јер су лепо сви женски изложени
Još kad žena ne troši svoje pare nego dobija na poklon onda su joj apetiti još veći :D
Žao mi je što vam se ranije nisam obratila, ušla bih dublje u ovu problematiku, ovako do sutra moram da odlučim ;) i mislim da ću se vratiti na onaj Tissot prc200, sa njim nema greške.
Ovaj Hamilton se izdvaja sa 38 crnih dijamanata. Obično uz sat stiže i sertifikat o finoći i poreklu dijamanata i mislim da to bitno može uticati na cenu sata.
Mislim da je to i dalje dosta pametnija kupovina od Tissota PRC200 - koji je često kopiran, čest sat, mehanizam u njemu je ipak u domenu konfekcije...
Gledam sad opet po sajtovima, ipak drži ovu cenu svuda. Beli je možda i lepši, ali on je i sa popustom preko 1000$....Vladas, je li moguće da su ovi dijamantići pravi?
Владо сад је збунисмо потпуно, слажжем се са тобом, Хамилтон је ипак пола степеника изнад, ценовно, а сигурно и квалитетом кућишта и механизма
ех сад ако су стварно дијаманти онда....:)
Ne mogu da tvrdim 100% ali sam viđao Hamilton satove sa dijamantima i sertifikate uz dokumentaciju. Hamilton je ozbiljna firma (u vlasništvu je iste firme koja je vlasnik i Longinesa, Tissota, Omege, Blancpaina...) i ako napišu da su dijamanti - onda verovatno i jesu.
EDIT: Napomenuću da se radi o malim dijamantima, ne prevelike vrednosti ali sat zaista u prodavnici ima cenu od ~2000€. Pa i prsten sa ovakvim dijamantima bi verovatno imao cenu ~1000+ EUR.