Procitao sam svasta po internetu, ali me interesuju iskustva clanova foruma. Da li je ipak opravdana razlika od 150-200$ u ceni mehanizama?
Printable View
Procitao sam svasta po internetu, ali me interesuju iskustva clanova foruma. Da li je ipak opravdana razlika od 150-200$ u ceni mehanizama?
imali smo diskusiju na tu temu u forumu za mehanizme...mislim da je zakljucak isti kao kao i za celu pricu swiss vs japan
Ako mislis na tekst sto je Dragon preveo, video sam to.
Mislim da me nisi razumeo, zelim da cujem sta clanovi koji su imali oba mehanizma misle o njima a ne da se na osnovu tekstova sa drugih foruma diskusija rasplamsa u to koji je bolji.
Zelim iz prve ruke da cujem iskustva (nebitno je karakterisati ih kao bolje ili losije). Naravno, ako je neko imao oba mehanizma i ako je voljan da podeli to sa nama :)
a pa to da, ja sam uvek za informacije iz prve ruke sa kojima forum oskudeva...ja nisam imao ni jedan od ta dva...drugar moj ima breitlinga sa 2824 koji se nije pokazao kao najbolji, posle god dana nosenja poceo je da zuri minut dnevno
Imam i ja jedan 2824 al mijotu ni za lek. Videcemo dal ce se neko sa mijotom oglasiti :)
Ja sam na kratko imao onaj Citizenov "dajver" se krunicom na 3-i, nisam siguran koja je oznaka, znam da je NY serija, 2300 mislim da je. On ima 8210, i to mi je bio prvi sat sa mehanizmom na jednosmernim navijanjem. Tada sam mislio da ce se teze navijati, ali pogresio sam, bio sam jako zadovoljan sa kolikom se lakocom navijao. Mislim da nije precizan kao 2824, ali je jako izdrzljiv, nosio sam ga par dana na gradiliste, jer sam ga i kupio sa namerom da ga koristim kao radni. Nisam primetio nikakva odstupanja izazvana potresima i slicno.
Kada sam kupio Fortis, ocekivao sam vise, iskreno. Nije me impresionirao nicime, ni obradom, a ni 2824 mehanizam. Takodje, bio je to prvi put da se susrecem sa tim mehanizmom. Odstupao je 10ak sekundi dnevno. Nosio sam ga kod majstora koji nije imao vibrograf, tako da ga nije stelovao, gledao ga i rekao da ima jako dobar takt, i da on nista ne bi dirao.
Znam da nisam bio ni od kakve koristi sa ovim, ali iz svog licnog iskustva, da imam mogucnost da biram isti sat, sa ova dva mehanizma, ja nikada ne bih doplatio 100$ za ETU.
pomogao si dosta :)
Znaci, Miyota nije nesto, a ni Eta nije bolja .
Ovde uvek ispadne tako, nista nije dobro! :)
Ako se ne varam pisem iz glave uvek moram ovde da napomenem da me ne bi saletali sa svih strane, a to je da Miyota radi na 21, 600 otkucaja dok je 2824 sa 28, 000 vph dakle samim tim 2824 mora biti preciznija, ja sam ih imao dosta sa svakom sam bio zadovoljan. Kasnjenja od 10/s su sasvim normalna, nakostresim se kada ovde cujem da Seikov S7 ima kasnjenja od 1/s ali aj.. :lol:
Druga stvar je da u 2824 ima 25 rubina, ne znam tacan broj ali mislim da u Miyoti ima manje 21-22 ne znam tacno, da ok je oba su podjednako zasticena mehanizmu je potrebno 17 ali ako gledate i njihove cene rubini kostaju.
Jednostrano namotavanje je uvek bolje od dvosmernog jer jednosmerno vise namotava mehanizam. Kada god sam imao 2824-2 uvek sam bio siguran u sat, nikada ga nisam skidao sa ruke dok sam igrao tenis, trcao ujedno preterano cimao ruku jer jednostavno imam osecaj da mehanizmu nije niste, ne umara se, bas pravi izdrzljivi mehanizam!
Neki moji primeri!
@23J
rekao sam ti za Fortisa ali neces da slusas! :D
Ja imam i jedan i drugi(nisam bas siguran da je 8215, ovaj moj se navija u jednom pravcu i ima hack) ali ne mogu da vam dam precizne info...danak neiskustvu :D imaju po 10tak god i nisu pokretani zadnjih nekoliko dok ih se ja nisam docepao. Iako rade i jednom i drugom je potreban servis ali eta radi mnogo bolje, po meni sa lakse navija, lepsa je i lepse se cuje. Posto sam ja iz malog grada a ta dva sata nemaju preveliku vredost (citizen i urech), verovatno cu ih dati na servis kod jedninog sajdzije kod nas...cena ce biti oko 800din po komadu. Onda cu postaviti podatke o radu. Sto se mene tice i jedan i drugi ce raditi jos dugo dugooo :)
@ milance. Sa drugim delom bih se slozio, a sa prvim ne bih, i ne znam iz kog dela mog prethodnog posta si to zakljucio. Znaci li to da je dnevno odstupanje jedini faktor koji je bitan? Voleo bih da mi neko da parametre po kojima ocenjuje koji je mehanizam bolji, zaista. Ok, Angel je naveo broj rubina, i frekvenciju. Visa frekvencija rada se primeti i kod hoda sekundare, ali da li to bas toliko opravdava cenu.
Ja uopste nisam opterecen tacnoscu sata. U ta odstupanja gledam samo kada zelim da napisem svoje iskstvo na forumu, jer je mozda nekom bitno. Meni je odstupao nekih 15ak sekundi dnevno. Ovi mehanizmi su jako izdrzljivi, i to je meni bilo bitnije. Robusniji su i od seikovih entry level mehanizama mada prilikom rukovanja deluju malo grubi, tj kod prebacivanja dana i datuma, nije bas tako glatko kao kod ETE i Seika. Ako tome dodam cinjenicu da se ti mehanizmi jako retko kvare, i da su jeftini i za odrzavanje, ja se bez velikog dvoumljenja odlucujem za njih.
ANGEL, moj naredni sat ce najverovatnije biti Laco flieger sa miyotom, kao zamena za Fortis ;)
edit: Da dodam samo i vidjenje naseg uvazenog clana, i casovnicara Watchmag-a po ovom pitanju.
Pozdrav društvo. Nadam se da vam ne kvarim temu. :) Nemam ništa pametno da napišem na temu "Miyota vs Eta" pošto nisam siguran za to poređenje ali mogu da pohvalim nemački automatski mehanizam PUW 1661 incabloc 25 jewels koji radi fantastično i kada se ne skida sa ruke ima dnevno odstupanje manje od jedne sekunde (kasni 4-5 sekundi nedeljno) a kada se skida u toku dana i noću 3-4 sekundi dnevno. Radi na 21600 bph. Lično sam ga testirao mesec dana!
@23jewels i ja isto tako mislim. Iz nekog mog iskustva obadva su podjednako izdrzivi i ne kvare se, mada da ponovim jos jednom, meni je eta lepsa estetski(miya nema lepu zavrsnu obradu), lepse radi kada pogledas sekundaru i mehanizam, i sto je meni mnogo bitno eta se cuje kad stoji na drugoj strani sobe a miya se skoro i ne cuje. Al to naravno ne znaci da ce eta duze trajati. Da li vredi 100$ vise je pitanje oces li da vozis toyotu avensis ili ces da da platis vise i da vozis mecanu c klasu :) oba su dobra ;)
Nisam iz tvog posta, vec sam malo googlao vezano za ovu temu
http://www.svetsatova.com/forum/f102...chor-4866.html
i uglavno nailazim na komentare da se ne moze nastelovati na manja odtupanja od nekih 10-20 sec, te da je 7S26 daleko bolji po tom pitanju.
Jeste lepsa, to stoji, i ugladjenija je, finija je. Ali ja volim metalne poklopce, tako da mi ta estetska strana i ne znaci puno. Sto se zvuka tice, Fortis mogu da cujem samo kada ga naslonim na uvo. Ni seiko, ni miyota se ne cuju, ali ni ova moja eta.
Milance, mislim da se 82xx mehanizmi i "ne hvale" tacnoscu, vec upravo pouzdanoscu i dugovecnoscu... Meni je 15 sek potpuno prihvatljivo
To je ono sto sam hteo da cujem :). Hvala drustvo. Sumirano - oba su izdrzljive mrcine, imaju preko 17 rubina sto je neki minimum, eta ima malo lepse kretanje sekundare i verovatno malo vecu preciznost. Al generalno = izdrzljivi i dokazani mehanizmi.
Izvinjavam se ako produbljujem priču, ali... Zaključili smo da su oba mehanizma izdržljiva i dokazana, ali nismo zaključili da li je razlika u ceni opravdana? Iz prethodnih posteva, čini mi se da nije. Štaviše, tu myota ima svoju bitnu prednost! Naime, ne retko su satovi sa myotom duplo, a ponekad i više puta jeftiniji od satova sa etom, a i jedan i drugi mehanizam obezbedjuju lep rad, dugovečnost i jeftin servis. 23jewels je pomenuo Laco. Kada bih birao izedju dva Laco pilota od kojih je jedan sa etom a drugi sa myotom, uvek bih pre izabrao laco sa myotom.
Opet pisem nesto iz secanja, a jel Laco sa Miyotom nema mineralno staklo na sebi dok u onim sa Etom je postavljeno safirno?Ako poredite dva modela sata nisu samo mehanizmi u pitanju vec i specifikacije sata, koliko se secam sa Etom je veci ili deblji sat!
Ta verzija je jos skuplja, ta "fi" 45mm. Ona je oko 850+e, dok verzija od "samo" 42 mm, bas koliko je i ona verzija sa Miyotom, staje oko 650e. Da, ima safirno staklo, i plave kazaljke, ne prefarbane, vec termicki obradjene. Oba imaju stainless steel kuciste...cek, sad cu i linkove da postavim
https://shop.laco.de/en/Pilot-Watches/Aachen.html
https://shop.laco.de/en/Paderborn.html
https://shop.laco.de/en/Friedrichshafen.html
@angel II dobro se sećaš, al čemu, odeš lepo na shop.laco.de i sve vidiš. Ako govorimo o Laco satovima, to su, maltene suštinski, dva različita sata, nije samo staklo u pitanju. Verovatno zato i razlika u ceni nije dupla već je etaLaco tri puta skuplji.
preteče me 23jewels
Mislio sam na verziju 42mm, deblje je kuciste....
@Mister No pisem preko fona, mrzelo me da guglam preko njega.
pitanje se tu postavlja sta bi prosecan clan (dakle ne neki casovnicar) iz svog iskustva mogao da kaze o nekom mehanizmu. moze da kaze da li se kvari. to, koliko odstupa, kako je dekorisan, koliko kosta, i koliko lako se navija, mozemo procitati sa zvanicnog sajta proizvodjaca ili sa nekoh drugih sajtova. a posto se odavno zna da se ni jedan ni drugi ne kvare stvar se zakljucuje iz dve perspektive:
1) ako hoceste da vam se isplati svaki ulozen evro kupite miyotu
2) ako ipak, jednostavno, zelite da nosite "swiss made" mehanizam, doplaticete jos 150e nosti ETA-u
Dobar i pravi zakljucak! :)
Pa nije sat samo odstupanje....imao sam peticu u vojsci (apropo jeftinih Seiko satova) bio dobar ali nije prošao test izdržljivosti. Evo ga Omega navijač matorog, još uvek vozi, ima 40 godina, bio kod Simovića, ki nov ;) Nije džaba tolika reputacija Švajcaraca. Inače tema nije Seiko čini mi se....
Slažem se da je Mijota dobar mehanizam, ali uz rizik da me ovde kritikuju kad bih morao da biram sat (bez obziran na cenu, npr. da mi poklone) uvek bih izabrao Eta ili još bolje nekakav in house švajcarac.....razloge napisah u prethodnom postu. Kome treba tačnost ima Casio digitronac, nema da brine. :thumbup:
Izmedju ova dva: Miyota 8215 ili ETA 2824 - ja bih uvek izabrao ETA-u. Vise cenim proverenog Svajcarca, i ne bih se tu dvoumio.
^ Super..... A gde su tu licna iskustva ?? :confused:
Pa hajde podeli neka licni iskustva ako ih imas a verujem da ih imas...Ja bi bas voleo da znam jer u tu rubriku mehanizmi se bas ne razumem..
Lajicki gledano kao i kad se dvoumis izmedju dva sata u jednom je eta u drugom miyota ja pre uzeo etu. prostacki onako receno
Ovo moze da stoji samo u slucaju da su satovi sa istom pocetnom cenom, znaci u teoriji. U praksi nema veze.
Laco Flieger 200e nov
Fortis Flieger 500e nov
Posle 5 i 10 godina, za Fortis uzimas veci novac, ali vise si "pukao".
Ko planira da se jednog dana "vadi" na sat,bolje neka u startu kupi Casio , a ostatak oroci kod Milana Zmaja uz neku drugarsku kamatu (15% na godisnjem nivou,bar) :laugh:
Pa ko može uopšte i da planira da se "vadi".....poenta je da satovi sa eta mehanizmom obično održavaju nekakvu vrednost, pogotovo ako su zvučna imena, a ne Fortisi ili slično. Ako ćemo tako da rezonujemo, štekaš i što manje trošiš....najviše uštediš (najbolje i da ne kupiš sat, uvek ćeš saznati tačno vreme), najveći je gubitak na luksuzu, pa ko za njega nema neka i ne razmišlja o njemu. Inače ne postoje kamate od 15 procenata osim kod zelenaša.....;)
Pa i mene je zanimalo bas...:crying:,ma da iskreno ne znam da li uopste mogu da se porede i to me zanima jer ne znam u koje se satove ugradjuje miyota 8215. Mogu da izguglam :) ali me sad mrzi.
Pokrenut nekim drugim temama, zelim dati jos jedno poredjenje ova dva mehanizma, mozda ce pomoci nekome. U pitanju je njihova kompitabilnost tj. da li se jedan mehanizam moze ugraditi u kuciste drugog.
Mehanizmi su istih precnika znaci da bi trebalo da jedan stane u prsten drugog. Otvori za datum se provereno podudaraju sada sam proveravao, otvor na ciferu za datum od ete je na pravom mestu gde treba stajati onaj za miyu. Otvor kazaljke sa satnocu je isti, minutara i sekundare nisu iste. Stopice cifera ne odgovaraju, kod ete se nalaze, mislim na 5 i 11h, dok su kod miye na 5 i 9-10h.. Na kraju je tu debljina, koja ne ne slaze, eta je tanja a to moze biti problem je se mozda otvor za kljuc ne nalazi na istoj visini, a to nisam mogao proveriti, a ukoliko visina otvora nije ista, jedan mehanizam se ne moze ugraditi u kuciste drugog.
Pracen mojim problemom sa trazenjem zupcanika na kljucu za poljot 2414, odlucih postaviti u temu oglas, ako nekome fali neki delic od ovog 8215 a ne moze da ga nadje- neka mi se obrati, ostalo je nekoliko delova od mog starog mehanizma, mogu poslati naravno besplatno.