Da li neko ima iskustva sa Narukvice za satove - Narukvice za satove - Home ? Konkretno me zanimaju kožne narukvice sa klasičnom kopčicom.
Printable View
Da li neko ima iskustva sa Narukvice za satove - Narukvice za satove - Home ? Konkretno me zanimaju kožne narukvice sa klasičnom kopčicom.
Jel neko narucivao sa ovog sajta, pripremam teren za Monstera, pa hocu da porucim ove narukvice :)
Orange Bond NATO G10 Military Nylon Strap
Orange NATO G10 Military Nylon Strap
Nisam porucivao sa tog sajta, ali koliko znam sajt je pouzdan.
Evo ti jedna preporuka za NATO i Zulu, sajt je Spanski i postarina je besplatna. Do Srbije putuje roba 5-8 dana. Cene su im dosta dobre. Kupio sam nekoliko kaiseva od njih, tako da imaju preporuku sa moje strane.
MARKET-STRAPS
Hvala na brzom odgovoru, sada cu da precesljam malo i taj sajt :thumbup:
Pozdrav svima ovde sam nov, pa imam nekoliko pitanja. Naleteh na ovaj forum, interesuje me kožna narukvica za swatch yrs413.
BLACK HAZE (YRS413) - Swatch International
Čak sam razmisljao možda bi mogao i metalnu neku materijala kao kuciste da je, da mu stavim. Specifičan je po tome sto mu se delovi kućišta urezuju u narukvicu i ne mogu bilo kakvu da mu stavim.
Da li ovde na forumu ima neki odeljak za swach? hvala!
Ako ti odgovara kupovina preko interneta: LINK
Swatch se prodaje u Delta city na NBG pa pogledaj i tamo.
Treca varijanta da se napravi.
Pogledaj i na kp cini mi se da je neko prodavao bas dosta tih narukvica
Imas i u knezu onu radnju sto prodaje samo Swatch satove, pa pogledaj i tamo, trebalo bi da imaju zamenske narukvice/kaiseve.
Nisam iz beograda tako da vise mi odgovara ovo narucivanje preko neta. Hvala! :)
Drugari ja se ubih od trazenja,treba mi nesto ovakvo F16184 Black Leather Strap AF16184/BL, Strap ne mora da bude festinin brend.Nikako da nadjem tako nesto,jel postoji neki odredjeni naziv za ovakvu narukvicu?