Moje preporuke za market-straps.com, neko je ranije spomenuo da su odlicni.
10. naruceno, danas je stiglo. Paket nije otvaran tako da je uz free shipping
cena za 2 nato kaisa 10 eura okruglo. Sve pohvale za ovaj spanski sajt.
Printable View
Moje preporuke za market-straps.com, neko je ranije spomenuo da su odlicni.
10. naruceno, danas je stiglo. Paket nije otvaran tako da je uz free shipping
cena za 2 nato kaisa 10 eura okruglo. Sve pohvale za ovaj spanski sajt.
Ja da pohvalim Panerai & Breitling Watch Bands, Watch Straps & Buckles | Panatime
U poslednjih par meseci sam 2x narucivao - jednom nato i jedno PU bracelet. Obe stigle za 10ak dana, regularnom postom. I oba paketa su imala, pored narukvice, i par rezervnih iglica.
Pozdrav, moze li mala pomoc da nadjem najpovoljnoije originalne narukvice za citizen bj7010 08e ili 09e. Nesto mi slabo ide pretraga po netu, zamenske sam nasao ali orig nisam, hvala
Da li znate gde bih mogao naručiti ovakvu narukvicu za takav sat kao što je na slici.Potrebna mi je samo narukvica bez kopci.
Prilog 94539
Tane - probaj na ova dva mesta:
Welcome to 21Jewels.com
Seiko Watches, Citizen Watches and Casio Watches at Wholesale Price
Na ovom drugom sam kupio original metalnu za Nighthawka, mada nije bila baš jeftina.
Pobaj i Chronograph.com - tamo imaju manji izbor ali isto dobra prodavnica...
Moja preporuka za kupovinu preko MARKET-STRAPS.Naruceno 28.07 poslali 29 i danas stiglo,free shiping.Ubacio postar u sanduce.Nato 5 Eur i Zulu 7 eur.:thumbsup:
Prilog 95300
Pozdrav narode :) Zanima me gde da kupim najjeftinije narukvice za D&G DW0373?
Prilog 98569
Danas mi stigla Nato narukvica sa MARKET-STRAPS , dobro izgleda.
Naručio sam već i drugu za drugi sat, totalno ste me navukli na ovaj hobi :man_in_love: .
Za koliko ti je stigla?
^ Nije meni upuceno pitanje, ali posto sam vise puta narucivao sa tog sajta, i prosek je negde oko 7 dana.
Ja sam dugo čekao narukvicu, preko metar dana, iz kog razloga ne znam.
Verovatno zbog praznika. Poznato je da u vreme bozicnih i novogodisnjih praznika posiljke putuju dosta duze, a i nasa carina je verovatno uzrok tome.
Sad mi je lakse :D Narucih tri komada prije nesto vise od dvije nedjelje a s obzirom da je pisano da stize brzo malo se zabrinuh.
Zna li neko ima li gdje da se naruci maratac elite sa narandzastim detaljima kao na slici i da bude isto ovakve sirine 20/24?Nasao sam jednog prodavca na ebay-u ali imaju samo 20/20 true size sirinu.
Prilog 104265
Reših i ja da isprobam market straps. Upravo sam naručio Nato Canvas i Zulu. Sada čekam.
pozdrav, duze vrijeme trazim u mom gradu(Trebinju) nema nigdje da kupim..
Treba mi originalni kais za sat festina f16354.. (Slika na linku ispod)
Da li ima negdje u beogradu da se kupi ovaj kais i kolika mu je cijena? Ili da se poruci iz bosne i hercegovine..
Hvala unaprijed
http://www.mastersintime.com/picture...f16354-1-5.jpg
Sat koliko vidim ima standardne lugove, sto znaci da mozes da stavis bilo koji kais. Nemoj da bacas pare na originalni, za manje para mozes da uzmes neki dobar kais, koji nimalo ne zaostaje za originalnim.
Trebalo bi svaka malo bolja casovnicarska radnja da ima kaiseve.
Video sam u ovoj temi dosta linkova ali nisu u nasoj zemlji pa me zanima gde mogu da nabavim kod nas metalnu narukvicu za ovaj model sata:
BPM Satovi & Nakit. Sector muški satovi-R3271689025
Kod ovih iz bpm-a je preskupo
Jako povoljni nato, zulu kaiševi sa poliranim, brušenim i PVD kopčama se mogu kupiti na We are monkeyswag!
Pošiljka je stigla za 4 dana (troškovi su £2.46), a u Srbiji nije mi naplaćeno ništa dodatno. Kaiševi su lepo upakovani i dobio sam besplatno jedan set pinova.
Kvalitet je bolji od kineza, ali lošiji od Crown & Buckle i Timefactors koji su uzgred dosta skuplji.
Pozdrav, mozete li mi reci gde mogu da se kupe po mogucstvu originalne metalne narukvice za satove. (Konkretno Casio EFR 512). Hvala.
Potrebna pomoc oko izbora za nove cipelice za seiko 6138-0030 ja sam na brzinu nasao ove dve voleo bih da je u kombinaciji teget boja kaka je i cifer
Watch strap Bowling 18mm black synthetic racing look blue stitching by MORELLATO
Watch strap Curling 18mm black blue synthetic matt by MORELLATO
Kolega Ralesd...ja bi ti savetovao da pokusas nesto drugo...ima kod nas gosp koji radi jako dobre racing kozne kaiseve...donkay straps...reklamira se na kp....dosta nasih kolega je porucilo u zadnje vreme kod njega i video sam uzivo njegov rad....jako dobro. U cenovni rang se uklapa i ne cekas dugo...najvise 10 dana i kais je kod tebe....
Slazem se sa Mariom. Meni taj sat nikako nije za gumu.
Takodje video sam nekoliko radova od pomenutog kolege, a i posedujem dva njegova kaisa i zaista sve preporuke za njegov rad.
nemora da bude guma nego sam naleteo na te ali u principu takva kombinacija ,a to sa oglasa je dusan ako se nevaram
Kolega, svaka preporuka za Ivana a.k.a. Donkey straps :)
Imao više njegovih kaiševa, između ostalih i jedan racing...
Prilog 117452Prilog 117453
Da da Ivan (Donkey) pravi vrhunske kajseve! A pored toga je i pravi gospodin!
Evo jos jednog njegovog rada:
Prilog 117454
Ima li neko iskustva sa ovim kaiševima?
Pretraga oglasa - KupujemProdajem
Upoznao sam čoveka, Nemca koji je fanatičan ljubitelj Japanaca i butik brendova, koji ga hvali na sav glas. Sklon sam da poverujem da je u pravu, i planiram da poručim nešto od njega u skoroje vreme, samo dok mi stignu neke kopče koje sam naručio.
Hocu da stavim metalnu narukvicu na Sector Black Eagle, pa ako imate neki savet bilo bi super.
Da li je neko kupovao sa Featured Products ?
Kakva su vam iskustva ako jeste?
treba mi celicna narukvica (kao u videu) za tissot prs 516 (automatik eta bez hronografa), posto mi je kozna posle 9 godina nosenja pupustila. U bomaru mi je cekanje za istu 45 dana. Moze li negde pre da se nadje? Na ebay ne nadjem...jer nije ista za stopericu i bez.
https://www.youtube.com/watch?v=mjm-AyQAMtQ
Kolega, pogledaj na ovom linku, nisu original ali je cena više nego dobra, ima i kožni kaiš za tvoj PRS516.
https://watchband.aliexpress.com/sto...bestmatch_sort
kozni mi je dosadio, nosim ga sve ove godine. Hvala na linku, videcu ima li nesto kvalitetno a da mi se svidja, mada sam jedan od onih sa bolescu "mora sve oridjidji"
Poslao sam ti PP
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Veoma kvalitetne ZULU narukvice raznih boja
https://www.kupujemprodajem.com/2819...svi-oglasi.htm
Zdravo svima..
Moze li mi neko preporuciti,dati ideju koju bih brazletnu mogao da uklopim uz ovaj sat,koji model bi najvise odgovarao?
Satic je tanji,tako da bi mi i trebala neka tanja narukvica..Stavio bih mu metalnu umesto koznog kaisa..Hvala unapred..
Prilog 133059
Meni se cini da ima pozlatu. Iskreno, ja bih ga ostavio na kozi. Da nadjes metalnu i jos da ubodes tu nijansu zlatne... Tesko. A da stavis celicnu mislim da ne bi izgledalo ok.
Sent from my SM-T310 using Tapatalk
Slažem se sa kolegom- mislim da je to sat za kožu.
Naravno ako se tebi baš dopada ideja sa metalom... samo napred.
U pravu ste obojica,mozda jeste ovako lepse,verovatno,ali ja bih malo isprobao nesto..
A i vise mi prija metalna narukvica..
Imate li neku preporuku gde se moze naci?
Ja bih probao na aliexpress.com. I sam sam narucio jednu od njih, nije bila puno, 10ak evra i nije losa uopste. Potrazi sa mesh watch bracelet. Mislim da bi mu tzv mesh narukvica, od pletene zice vise odgovarala od bilo koje druge. Npr ovakva zlatna
http://s.aliexpress.com/muMvIfYB
Sent from my SM-T310 using Tapatalk