Kutija za sat - preporuka za kupovinu
drugari, ne znam da li na pravom mestu postavljam pitanje pa vi prebacite gde treba!
naime kupio sam Orient sat bez kutije i ne volim bas kad ga ne nosim da mi se vuce po kuci od stola do stola, od sobe do sobe, voleo bih da kupim neku kutiju za sat, ne bitan je brend i ne mora neka skupocena, znaci samo da sluzi svrsi! pa ako neko moze da mi predlozi u Beogradu gde mogu da kupim!?
re: Kutija za sat - preporuka za kupovinu
Imam ja novu braon kožnu za tri klasična sata. Napraviću slike pa možemo da je licitiramo ako želite? Novac u dobrotvorni fond, zmaju za narukvicu! :D
E sada dosta off-a...pogledaj na sajtovima koji se pojavljuju ovde na forumu da ne postavljam ja link...imaš prodavnice za poklone pa naleti neka mala drvena kutija za nekih 1000 din.
Re: Kutija za sat - preporuka za kupovinu
kod svakog urara ima pokoja kutija viška pogotovo ako ti brend nije bitan pa nekog zamoli da ti da ili proda
Ukoliko ti nije bitno da je to baš kutija namenjena za sat, onda možeš u nekoj od prodavnica koje prodaju nameštaj i kućnu dekoraciju (kika, magma home, pa čak i merkur) da pronađeš solidan izbor kutija od različitih materijala po dosta povoljnim cenama (500-1000 dinara). Ako imaš vremena možeš od toga da napraviš projekat... "Kako od kutije koja nije namenjena isključivo za sat nastaje kutija namenjena isključivo za sat"... Mislim, ovo je radni naziv, ne mora tako da se zove projekat :), ali znaš na šta mislim, možeš da je tapaciraš, napraviš neku vrstu držača za sat i slično. Onda lepo postaviš slike iz različitih faza procesa i mi se divimo i poželimo da i sami to uradimo, ali to se nikada ne desi... i tako... :) Ili lepo kušiš od Angela braon kožnu i završiš posao... :)
1 Priloženi(h) fajl(ova)
stigla mi je kutija za satove ali drzaci za satove su:banghead: ko ih je samo napravio:confused:
Prilog 22915
Jeste ta crna traka višak,ali nije tako strašno :)
Čestitam.
Citat:
VLADAN P kaže:
Jeste ta crna traka višak,ali nije tako strašno :)
Čestitam.
crna traka nije problem nego ne mozes da fiksiras satove satove udaraju u zid kutije
no tu je izolaciona cev;)
crna traka je namjenjena da se sačuva pliš, kojeg je teže održavat nego crnu traku.
http://www.svetsatova.com/forum/f121...ca-4186-2.html
u ovakvim stiropor kutijama dolaze satovi nekih brendova u veleprodaju ( na slici je mislim od jaques lemana) koja se u principu bacaju ili se u njima dostavljaju satovi u maloprodaju. Za privremeno spremanje satova dok se nešto bolje ne nabavi je sasvom ok.Zato narode sa sixpackom pive, čokolade:P u obilazak urara ili veleprodaje.
Citat:
watchmag01 kaže:
crna traka je namjenjena da se sačuva pliš, kojeg je teže održavat nego crnu traku.
.
Pa i najlon na trosedu se lakše održava od štofa al' ne izgleda lepo :P :D
P.S. bt321-Jesi li ti znao da je to kutija za dostavu satova u veleprodaju?