re: Kozni kaisevi za satove
Od danas sam i ja vlasnik Pugo kaisa. Cim sam video par slika, znao sam da moram imati takav kais, medjutim slike su jedno ali miris nove kozne narukvice, rucno izradjene, kako sam je i sam zamisljao me cini zadovoljnim, dok me svaki pogled na sat iznova obraduje. Okacicu sliku cim budem mogao. Malo sam se pribojavao jer smo sve dogovarali porukama i telefonom ali Pugo je majstor svog zanata.
Citat:
nikilic kaže:
Od danas sam i ja vlasnik Pugo kaisa. Cim sam video par slika, znao sam da moram imati takav kais, medjutim slike su jedno ali miris nove kozne narukvice, rucno izradjene, kako sam je i sam zamisljao me cini zadovoljnim, dok me svaki pogled na sat iznova obraduje. Okacicu sliku cim budem mogao. Malo sam se pribojavao jer smo sve dogovarali porukama i telefonom ali Pugo je majstor svog zanata.
Nikilicu, drago mi je da je si zadovoljan kaišem, što i meni pričinjava zadovoljstvo.
Pozdrav
Pugo
i ja cekammmmmmmmmmm :))))))))))
5 Priloženi(h) fajl(ova)
Pugo svaka cast,stvarno prelepo...
Racunaj da radis i meni kais za Zenith vrlo brzo! :D
Hvala Marko, ja sam uvek na istom mestu spreman za rad.
Pugo
Citat:
Marko 5 kaže:
Pugo svaka cast,stvarno prelepo...
Racunaj da radis i meni kais za Zenith vrlo brzo! :D
soooo me kopiras matori a???
Moram da te kopiram,stvarno sam odusevljen kako covek radi.
Sto bi reko ciga kad ga pitaju jel ste odusevljeni - jeste odusevljen!
3 Priloženi(h) fajl(ova)
Koji je naziv za ovakve kaiseve? Nailazio sam na Russian military i na German military ?
Citat:
Milanche78 kaže:
Koji je naziv za ovakve kaiseve? Nailazio sam na Russian military i na German military ?
Bund strap