1 Priloženi(h) fajl(ova)
Re: Kozni kaisevi za satove
Pozdrav,
Razmatram kupovinu jednog rezervnog kaiša za svoj U-Boat flightdeck (model sa slike).
Trenutno imam na satu njegov braon kaiš od aligatorove kože,a na njega se još pakuje i kaiš bele boje od iste vrste kože.
Ima mogućnost da se poruči u S&L,gde je sat i kupljen,ali razmišljam i o alternativi,odnosno da beli kaiš izradi neki dobar majstor,od iste ili neke slične egzotične vrste kože.
Bio bih zahvalan za svaku vrstu preporuke oko nabavke ili izrade belog kaiša.
Prilog 56562
4 Priloženi(h) fajl(ova)
Evo i ja, kao novi clan, da se pohvalim... made by Pugo :)
Izuzetno izgleda, kvalitet je odlican a osecaj na ruci jos bolji, pohvale mi stizu sa svih strana :D
Posle 30 okidanja sa benkrs aparatom evo i nekoliko fotki...
Prilog 57024Prilog 57025Prilog 57026Prilog 57027
Dobro dosao na forum.
Odlicno izgleda na novoj narukvici:thumbup:
PS znam kako je kad imas los aparat, jedino sto mozes je da ih slikas po dnevnom svetlu, tad slike mogu da ispadnu lepo.(i ja imam taj problem):(
Hvala na dobrodoslici :)
Super mi je sa ovom bojom konca.
Sve znas, patim se sa aparatom, bez blica je mucenje, sa blicom slicno, moram bas da slikam sat u toku dana...postavicu jos par dnevih fotki.
3 Priloženi(h) fajl(ova)
Sad je vec druga prica, jos lepse izgleda:thumbup:
Isto je i kod mene, mozes da pogledas u mojoj galeriji.
Sve slike koje slikam unutra su nekako zute.:((moram da promenim aparat)
^Postavi White Balance na vestacko toplo svetlo (tungsten, obicno je simbol sijalica) pa nece biti zute.
Hvala Tiho, ali i pored podesavanja ne mogu da napravim ljudsku sliku. Onda mi se javi odsjaj od blica, a kad iskljucim blic, veliki je sum. A ja sam duduk za fotografiju(iskreno nije me nikad preterano zanimalo).:)
Ja kao teletabis, slikam sve na automatski.:banghead:
9 Priloženi(h) fajl(ova)
ovaj corum mnogo lep sat bas bi voleo da ga vidim uzivo.da li neko zna posto su ovakvi satovi.ovaj izgleda bas dobar.