Najlepsi G-Shock - u mom vlasnistvu. :)
Nisam mogao da izdrzim a da se ne pohvalim. :)
Prevrnuo sam Srbiju da pronadjem bas taj model G-Shocka ali mrka kapa.Ni ovlasceni distributer mi nije mogao nabaviti ovog lepotana i ja se pomirio sa sudbinom. Taj model se vec davno ne proizvodi a jedini je G-Shock koji mi se svidja. :)
Elem,proslo je skoro pola godine od kad sam se ja pomirio sa time da ga nikad necu imati ali, danas setam sa suprugom po Nisu, gledam satove i slucajno udjem u radnju gde ima samo par Seiko automatica (za mene manje interesantno) i slucajno bacim pogled na par G-Shock-a i ugledam sat koji sanjam. :)
http://i616.photobucket.com/albums/t.../G-011D-1A.jpg
Ne moram dalje objasnjavati, evo ga na mojoj ruci. :) Iako sam ljubitelj automatika, ovaj sat je morao biti moj. :) A cena stara (kao i sat :) ), 15 hiljada i nesto preko. Garancija 2 godine i sve regularno. ;)
Eto, htedoh da se pohvalim. :)
Pozzz svima.
Re: Najlepsi G-Shock - u mom vlasnistvu. :)
Odmah da cestitam. Odlicno znam o kom modelu se radi. Svaka cast na ulovu, jer kao sto si rekao skoro je nemoguce naci ih u radnji, to mora da su neke stare zalihe. Ali slobodno mozemo reci da je taj sat ipak tebe cekao u toj radnji.. ;)
Sjajna prica :top:! Bas mi je drago da si na kraju nasao sat koji si trazio ;). Bas kao sto kaze tolarbo - taj sat je bas tebe cekao u toj radnji.
hehe, super satic...! :top: nema vece srece nego kada se dokopas necega sto toliko zelis... obicno to i bude tako, iznenada, kad se najmanje nadas, i posle neka neko kaze da nema tu "nesto"... :)
ovajsat mi zapeo za oko još davnijeh dana :)
ipak kad sam ga isprobao, činio mi se malo prekičast ( ali zlatni sa crnom podlogom )
na kraju sam uzeo police preko neta. jbg, ja volim elaganciju :D
umesto sto si prevrtao srbiju, trebalo je samo da na googlu kucas 'G-011D-1A srbija' :)
@bad karma
:) I, sta bi dobio? :)