re: Gde kupiti G-Shock u Srbiji?
@theemp
Bio sam pre par dana do prodavnice i modela 5600 sa solar/atomic funkcijama nije bilo u ponudi. Mogu ti reci da me je malo neprijato iznenadila cena, obican 5600, dakle bez naprednih funkcija, kosta preko 9000 din. (dok je na pojedinim sajtovima cena manja od 60 e). Tako da bi verovato sat iz mog prethodnog posta kostao oko 14000... Sve u svemu, posto sam veoma zainteresovan za G-Shock, verovatno ce izbor biti povoljniji DW5600CS-1 (ali sa znatno ubedljivijom bojom)...
Pozdrav
Hvala na odgovoru. I predpostavljao sam da je tako, iako ja i baš ne volim digitalne satove, sviđa mi se ta klasčna G Shock serija. Ali ga ne bih kupio bez solarnog napajanja i mogućnosti sinhronizacije, tako da ću morati da kažem nekome da mi donse kada bude išao preko.
http://i699.photobucket.com/albums/v...g?t=1252566363Jeste jako jako stara tema, ali da se pohvalim i ja sam ponosni vlaskik G-Shocka. Jedva sam se odlucio koji model i odabrao sam najklasicniji moguci :) Samo nisam zadovoljan kad je mrak stalno moram da palim svetlo posto mu je ekran tamniji kao sto vidite, mozda je to jedina mana na njemu, a i nesto manji dugmici ako ste imali neku drugi gshock pa dok se naviknete malo je drugacije... Znaci sve u svemu dve mane :D
A to je ovaj -> DW-5600CL-1D
Dobar sat si izabrao. Kad budes imao vremena, postavi slike sata.
4 Priloženi(h) fajl(ova)
Evo sad cu da ih uploadujem momenat, inace nemam aparat pa ce biti nesto losijeg kvaliteta
Prilog 42573Prilog 42574Prilog 42575Prilog 42576:)
Citat:
mkopacka kaže:
Samo nisam zadovoljan kad je mrak stalno moram da palim svetlo posto mu je ekran tamniji kao sto vidite, mozda je to jedina mana na njemu, a i nesto manji dugmici ako ste imali neku drugi gshock pa dok se naviknete malo je drugacije... Znaci sve u svemu dve mane :D
Tako je sa svim negativnim displejima. Po danu su super ali cim je slabije svetlo nastaju problemi. :angry:
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Haha nazalost, mada nisam razmisljao tako kad sam ga kupovao ali dobro nema veze... Evo jos jedne fotografije gde jako lepo stoji u skoro svim varijantama oblacenja (zanemarite vopi :D)
Prilog 42594
Sjajan je sat, sve cestitke! :top:
Ja imam slican model (DW-5600E-1V) a imam i jedno G-a sa inverznim displejom - sa tim se pomiris i uzivas u "stealth" izgledau ;)
Vec sam se pomirio, samo sledeci put kad budem kupovao drugi model sigurno nece biti sa inverznim displejom... Ali u sustini sam zadovoljan satom :)
Re: Gde kupiti G-Shock u Srbiji?
Prodaju Shock-ove i na Slaviji pored Mc Donaldsa ima casovnicarska radnja:) izgleda da imaju i baterije za Seiko video sam na vratima obavestenje ali nisam mnogo obracao paznju jer mi ne treba :)