-
savet
Kao i obicno sam isao na pijace (pa Vladane moram jedanput kad prolazis kroz Kikindu da te odvedem na pijacu da vidis sta ima , pa valda necemo strefiti da bas taj dan ne izadje taj sto prodaje satove ili da trenutno nema neki izbor} pa sam kupio sat Poljot koji sam otvorio da vidim u kakvom je stanju ali sam naisao na problem koji sam pokusao da resim pranjem u med. benzin ali sam imao slab efekat jer je opruga njihalice nastavila da se lepi i tako da sam imao vrlo ubrzan rad i sada ne znam dalje sta da radim pokusao sam da proverim da nije umrsena opruga ali nije pa sam, zakljucio da se ona malo nastavi da radi normalno ali posle par minuta se opet slepi i nastavi da radi ubrzano. neki prijatelji su mi savetovali da operem njihalicu u tri fluor etilenu jer je neko verovatno pokusao da podmaze mrhanizam i da jedino sa tim sredstvom mogu da skinem ostatke preostale masnoce koja zaostane na opruzi.
Eto toliko za sada
Laslo
-
Re:savet
bok
možeš probati sa time, uroni oprugu na par sekundi, tekućina ti je jako hlapljiva
-
bok
isto e može dešavati ako je magnetična
-
ja sam gaga iz kikinde i isto se bavim iz hobija opravkom satova
možemo stupiti u kontakt
-
kako da ne uvek spreman na saradnju.
064 342 8910 ili 425 908
pz. Laslo
-
ok laci cucemo se
064/20-63-318
435-598
-
Sto se tice spirale koja se lepi i posle pranja u m benzinu postoji jos i kiselina kojom se peru rucni satovi i masini, ako se i posle toga lepi jedino resenje je nova spirala koja se moze naci za oko 300 din. Pozz
-
pozdrav
taj problem sam resio da sam demagnetizirao spiralu tako da sada sat radi kako treba.
u svakom slucaju hvala lepo.
pz .Laslo