moguce,onda nazivi nisu isti. video sam da su autori isti ,ali mozda su izdali novu knjigu po istoj temi.
Printable View
moguce,onda nazivi nisu isti. video sam da su autori isti ,ali mozda su izdali novu knjigu po istoj temi.
Sta da kazem osim veliko hvala.Uskoro nove fotografije i video da vidite kako ide moj projekat,nadam se da ce vec danas biti.
да могуће је да нису исти називи, мислио сам да ниси видео мој линк и да су аутори исти, можда је само друго издање, односно твоје је новије издање али не верујем да има икакве епохалне разлике у крајњем случају
качи друже, баш ме занима, а верујем итекако и друге, можеш и нову тему лепљиву, специјалну за то направити, ствар договора и срећно било
ovo sto sam ja postavio je udzbenik za srednju skolu koji srednjoskolci koriste u skolama. ovo sam postavio za drugara sasaminijature zato sto je u toj knjizi dato sve od samog pocetka u casovnicarstvu,znaci osnova koja je njemu potrebna kako da izradjuje i da proracuna broj zubaca zupcanika... a ,sto se tice same izrade delova i samog projekta-jedva cekam da vidim kako napreduje!!!!!!!
Sale je zahvalan na svakoj pomoci i podrsci,tebi posebno somy!Borim se ali nesmem da izgorim u zelji pa necu biti brzoplet,najverovatnije veceras nove slike,cim bude gotovo ja postavljam.Gorim od nestrpljenja ali ne moze brze.
nikako brze druze!!! ( bas se rimuje :) ) samo polako i paznjivo!!!!
Veliko izvinjenje sto kasnim sa fotografijama ali osovinicu sam radio tri puta,presitna je pa bas teska za izradu.
Prilog 117859Prilog 117860Prilog 117861
Evo i ovih
Prilog 117862Prilog 117863
ovaj zupcanik levo je original,a ovaj desno je kopija,jel tako?
Da da stavio sam ih na par da se vide jedan pored drugog
skinuo si ga u originalu,nema sta... kako ces platformu da udradis?