-
Re: Pitajte časovničara
Jovanaa 89,potrebno je mnogo truda da nadjes odgovarajucu narukvicu,a da bude metalna,mada je izvodjivo.Predlazem ti da obidjes male sajdzinice i radnjice koje prodaju i bave se popravkom satova,sto se cene tice to nije preskupa varijanta,stavise mislim da je pristupacna.Znaci put pod noge.
-
Pozdrav svima.
Juce sam igrao tenis sa seiko automatskim satopa mu je danas odstupanje vece nego uobicajeno.
U granicama je propisanog e sad da li bih mogao nesto da ucinim kako bih uspeo da popravim preciznost a ne bih ga nosio na regulaciju posto ga imam tek 3 meseca?
-
Sačekaj i posmatraj razvoj situacije još dan-dva.
Možda se sam unormali.
Znam da je suvišno reći ali-automatik nije najpogodniji izbor za tenis.
-
Hvala na odgovoru.
Znam da nije najpogodniji ali nikad pre nisam imao automatski sat pa nisam ni mislio na sat.
-
Kao sto je Vladan vec rekao, pusti ga malo nek odmori, pa vidi za par dana.
-
-
Odusevljen,brze bolje kupim dve mehanicke Rakete,kad ono razocarenje.
Evo kratak opis problema,rade normalno jedno vreme i stanu. Pomerajuci kljuc da ih podesim na pravo vreme,one prorade i rade opet jedno vreme,pa opet stanu i tako u krug. Zanimljivo,posle svakog podesavanja,vreme njihovog rada se smanjuje.
Vec sam ih nosio kod ovdasnjeg casovnicara,radile su normalno 24 h,prvog trenutka kad sam im dodirnuo kljuc,gore opisano se dogodilo i sad se nevidjeno nerviram.
Molim vas za savet sta da uradim, a da jedan casovnicar ne pocne da posecuje stomatologa ?
Hvala unapred :)
-
Odnesi ih kod dobrog i pouzdanog casovnicara na ciscenje.:)
-
Cenis da je to u pitanju? Estetski,oba casovnika su kao nova,ali otkud da ovaj "majstor" to ne uradi?Naravno,radnica je samo rekla da su popravljeni,ja platih 1000 dinara za "rad" i sad nikom nista ?
Opet ,za ovo kratko vreme,postadose mi dragi :)
-
Ako mislis da casovnicar zna sta radi, reklamiraj, da ne placas opet servis.