2 Priloženi(h) fajl(ova)
Omega Geneve restauracija
Поздрав свима,
Хтео бих да рестауирам Omega Geneve сат. Сам сат ради али након одређеног времена стаје, што је и логично с' обзиром да није ношен више од три деценије.
У прилогу су слике, стакло мислим да мора да се мења(мада нисам сигуран да ли може оригинал омегино да се нађе) као и наруквица. Што се тиче осталога требало би полирање. Значило би ми уколико би погледали слике и видели сами и дали још неку препоруку.
Да ли неко може да ми препоручи доброг мајстора за овакву врсту рада у Београду? Не тражим да све буде апсолутно тип топ већ чисто да се сат доведе у пристојно стање.
Хвала још једном
Prilog 154804Prilog 154805
Re: Omega Geneve restauracija
Ja bi preporučio Srbu Mihajlovića u Beogradu. Ja sam kod njega nosio dedin Zenith koji nije nošen 22 godine i prezadovoljan sam. Čekao sam oko 3 meseca zbog delova ali je vredelo.
Kostić-Dojčinović, zeleni venac.
Sat je u poprilično dobrom stanju, mislim da pleksi može da se ispolira, cifer je u odličnom stanju, kućište ne bih polirao. Za servis mehanizma se slažem, Mihajlović ili Kostić.
Cifer je odličan! Bez poliranja, samo sevis i pleksi i ima da bude ko bonbona :)
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Sad vidim da je pleksi napukao, ali nije problem da se nađe odgovarajući.
Хвала свима на љубазности и добрим информацијама. Мало ми сметају огреботине због чега не би полирали?
Čini se i meni da je pleksi napukao. Na pozicijama između 5 i 6 i između 10 i 11 deluje da nedostaju parčići pleksija.
To ne može da se ispolira ili sredi a potencijalno može da ugrozi cifer - da uđe voda ili prašina.
Ali, svakako, najbolji savet će ti dati časovničar kad pregleda sat
Sent from my RMX2155 using Tapatalk
Citat:
Mrsevic kaže:
Хвала свима на љубазности и добрим информацијама. Мало ми сметају огреботине због чега не би полирали?
Zbog vrednosti i autentičnosti sata. Više se ceni kad se na njemu vidi trag vremena.