od onog komsije pilota veterana?
daj, nadji i meni koji...
Printable View
od onog komsije pilota veterana?
daj, nadji i meni koji...
Bez brige ziveo 30 godina u vojnim zgradama...ako ne bude neki Heuer bice Simo za tebe neki drugi pilot sat....
Samo opusteno,ali ne previse hehehehe
Simo , pa što mi nisi rekao ! Imao ja tri komada i to limited ! Sada mi ostao samo jedan, zbog da nema sreći kraja !:dance3: Ova dva sam debelom Žiki sa Zelenjaka dao za 4 i po K evra . Istres`o čovek kintu na jedan, da ne poveruješ ! :blink:
Kaže da ih i on ima 5-6 komada... pravi kolekciju, pa će na galeriju posle :laugh:
Baki otisao si u OFF :nono:
Nemoj da te to odbija od kupovine Milane,samo onaj ko je trazio sat u dobrom stanju zna koliko su retki i koliko ih je tesko ( skoro nemoguce ) naci .
Baki, daj oglas da kupujes jos jedan, kad Žiki dojadi da bude pilot JNA, mozda ti ga vrne nazad...ako vec nisi spisk`o pare :laugh:
Ma naravno da nece...jedva cekam da ga se dokopam
...ma jok , jer žile odma digo cenu na 3k € po komadu , kaže "reeetki su , svećom da ih tražiš" ... Prilog 36079
baki sta ce tebi pilotski sat kad ti nisi pilot.... nego da tebi tvoj brat pokloni nesto korisnije...:lol: ...da vise ne kasnis na posao
http://i1198.photobucket.com/albums/...s/yabakija.jpg
:lol:
Ja sam danas uzeo zadnja 2 komada po 5000 evra komad.Kazu da nema vise,ali ko zna,video sam na KP...