re: Najlepši wallpaperi satova
Takve slike je tesko naci. Ali se prodaju na sajtovima gde se mogu kupiti fotografije visoke rezolucije. Ako zelis pun color, onda bi rezolucija trebala da bude sa Haselbalda, a to je oko 25MPix. Inace, to je zahtevnija rezolucija nego ona na bilbordima iako je tamo mnogo veci format, ali je slika mnogo manje ostra. Pusticu sutra sajtove gde se prodaju takve fotografije, a ukoliko najdem nesto besplatno pusticu link. Ali besplatnih ima najvise do 15mpix, eventualno bi pomoglo malo sredjivanje i pumpanje piksela u photoshop/u.
Citat:
watchmag01 kaže:
ja sam u potrazi za WALLpaperom u wall smislu, odnosno ideja je da negde nabavim sliku velike rezolucije koja bi poslužila kao foto tapeta 3x3m ili 3x1m vxš za zadnji zid firme ili za totem nešto u stilu kaj se može viditi na sajmovima satova. Ako neko zna koja rezolucija bi to zadovoljila?
1 Priloženi(h) fajl(ova)
evo ova mi vec par meseci stoji na desktpou
rolex GMT II
1280 x 1204
Prilog 6939
3 Priloženi(h) fajl(ova)
Polako ali sigurno, ovi "Nemci" postaju sve popularniji medju ljubiteljima satova. A kako i ne bi, kada prave ovako lepe satove.
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Evo ga jedan citizen satelite.ovo je najveca rezolucija koju sam nasao.
9 Priloženi(h) fajl(ova)
Jos poneka slicica.
Uputstvo:
Ovu tetu posmatrati iskljucivo sa umetnicke strane i obratiti paznju na sat,a ne na druge "detalje" (osim ako moderatori ne procene drugacije;)).
Postoji li mogućnost da se negde u uglu desktopa, pored neke svoje slike, (imam jednu koju nikada ne menjam), drži mala sličica sa stalno vidljivim analognim satom, koji bi ujedno služio i kao reper za podešavanje svog ručnog sata? Znači, ne ono digitalno vreme koje vidimo desno dole već analogni prikaz.
2 Priloženi(h) fajl(ova)
A. Lange & Söhne wallpaperi 1920 x 1080:
Prilog 14851 Prilog 14852