Re: Potrebna Pomoc - Kupovina - Casio Edifice EF-535BK-1AV
XXX,brate. :D Imas i u Smederevu pored Gurmana dobar izbor Casio Edifice satova u casovnicarskoj radnji "Bojan".
Ako je to onaj sat iz prvog posta nisam ga vidio ni na jednom pouzdanijem sajtu mozda neko od iskusnijih clanova zna poneki dobar sajt
Hahahahaha :D znam, ma bre mi smo ti jadni jedino sto zlatara vujosevic vredi nesto, u toj radnji "Bojan" video sam par lepih satova, ali nemaju veliki izbor.Mnogo sam se naprzio na onaj sat casio, mora da ga nadjem negde.
Darko jeste to je taj -Casio Edifice EF-535BK-1AV ako neko zna nadamo se da ce da se prikljuci temi :D
Citat:
KristijanV kaže:
Hahahahaha :D znam, ma bre mi smo ti jadni jedino sto zlatara vujosevic vredi nesto, u toj radnji "Bojan" video sam par lepih satova, ali nemaju veliki izbor.Mnogo sam se naprzio na onaj sat casio, mora da ga nadjem negde.
Darko jeste to je taj -Casio Edifice EF-535BK-1AV ako neko zna nadamo se da ce da se prikljuci temi :D
Batali, ako ne možeš da ga nađeš. Mnogo puta se desi da je drugi izbor bolji od prvog. Verovatno ćeš i manje da platiš :D
Tacno je ovo sto kaze Vlada najbolje da izaberes neki drugi Casio Edifice koji god da uzmes neces pogrijesit a njih ima na dosta sajtova i u dosta radnji u Srbiji i cijene su povoljne
Citat:
KristijanV kaže:
Brate,pazi da se ne preprzis jer ne verujem da ces naci doticni Casio.... xD Pogledacu ti ja detaljno na nekim sajtovima.
Kakav je izbor u zlatari "Vujosevic"?Nisam bio tamo godinama,sto nije ni cudo s obzirom da sam skroz odvikao od Sd-a. :D
Vlado-Darko u pravu ste na kraju ce nazalost tako i da bude :D hahahahah pazim brate ne dam se :D ma sta znam, nista specijalno ima lepih fossil satova i forsiraju G-shock u poslednje vreme :)) Pa to ti je kad' hoces da se obrazujes, pretpostavljam da studiras. :D
aha,imam jos ispit do kraja :) ali u sd-u sam sad
Ako brate samo cepaj i predmete i studentkinje :D koliko imas godina?
Citat:
KristijanV kaže:
Ako brate samo cepaj i predmete i studentkinje :D koliko imas godina?
I asistentkinju. :D Salim se.
24. :)