Re: Pomoc oko on-line kupovine satova
Dobro dosao na forum!
Pisalo se ovde o tom sajtu http://www.svetsatova.com/forum/f114...hubs-7944.html
Vreme isporuke zavisi od vise faktora, ali trebalo bi da bude u roku od 15-20 dana.
Sat ti stize na kucnu adresu, a sansa da neces platiti nista je minimalna, skoro da je nema.
Sat možeš kupiti i kod nas, a evo linka za prodavnicu: Casio EF-527D-1A
Cena je oko 150€ kada se preračuna, pa mislim da ti se više isplati.
Što se tiče samog modela, mislim da ga je neko već predstavio, ali ne mogu da nađem temu. U svakom slučaju, kada je Casio u pitanju, tu nema greške. Serija Edifice, kojoj ovaj model pripada, jedna je od čuvenih, a Casio je poznat kao proizvođač koji pravi dobre satove koji malo koštaju i veoma su cenjeni.
Drustvo jedno pitajne i nemojte da me grdite ukoliko ga je vec neko postavio. Nesto sam kupovao preko paypala i zanima me kako banka prevodi eure koje ja imam na katrici u dolare kojima placam na ebay? Recimimo da je 100e nekih 140$ i ja na kartici imam eure. koliko ce mi banka uzeti za KONVERZACIJU eura u dolare koji posle idu prodavu? hvala!
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Zna li neko koji je ovo model Seika, znam da je nesto baby tuna ali koja je oznaka i na kojem sajtu ima da se kupi
Prilog 81837
I da li je ovaj metalni prsten fabricki ovakav ili je ovo naknadno kupljeno
Trebalo bi da je srp227. On koliko mi se cini dolazi sa fabricki nekim crnim, plasticnim shroudom, pa se kasnije dokupi taj metalni.
Gde moze da se kupi, mozes da vidis i sam, sa tacnom oznakom je lako pronaci.
Ima li neki osim tune da dolazi sa metalnim shroudom. I taj shroud se kod Harolda kupuje zar ne
Trebalo bi da ih ima i yobokies, a veovatno ih ima i po ebayu.
Koliko vidim ovaj SRP227 nema nigdje da se kupi, ne treba meni za nekog druga mi je :)
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Citat:
Dragojlovic Darko kaže:
Ima li neki osim tune da dolazi sa metalnim shroudom.
Pada mi na pamet samo Sawtooth (koji se vise ne proizvodi) i SBDC011:
Prilog 81841
Edit: Sad sam video i SBDL021
Prilog 81840