OvoOno, hvala i čestitam na kupovini, lep sat. Drago mi je da je kupovina na ovaj način uspešno završena. Sada je to već putokaz i za neke druge.
Printable View
OvoOno, hvala i čestitam na kupovini, lep sat. Drago mi je da je kupovina na ovaj način uspešno završena. Sada je to već putokaz i za neke druge.
Pozdrav svima. Hteo sam da Vas pitam za misljenje za sat AR 0428, kod nas je cena oko 200 eura, a na jednom Italijanskom sajtu (100% New Original EmporioArmani Men's Watch AR0428 for sale) sam nasao dosta jeftinije, pa me zanima vaše misljenje da li je to original ili kopija i da li je neko kupovao vec preko ovoga sajta?
Hvala.
Ne znam kako si zaključio da je sajt italijanski.... Sajt je aukcijskog tipa, a prodavac ovog sata se zove "dingning". Za taj armani ne znam, ali sudeći po tome da isti prodavac prodaje seiko modele koji vrede 300-500 i više dolara za 60-70 dolara, i Casio koji takođe košta bar duplo više nego što on prodaje, mislim da nije teško sabrati dva i dva...
Pozdrav svima,potebna mi je mala pomoc, dvoumim se izmedju :
Citizen BJ7010-59E NIGHTHAWK i
Citizen AT0360-50E
Hawk sam video uzivo ovaj drugi nisam,koji je bolji:) Pozdrav
drugari, treba mi pomoc za kolegu!
hoce da kupi G shock 9300, e sad nasli smo na sense gde je cena 23100 Casio G-9300-1D a na sajtu prodajasatova je 175 eura Prodaja satova - Casio G-9300 Mudman - � Prodaja originalnih satova po najnizim cenama!
zanima me koliko je pouzdan taj drugi sajt i zasto je tolika razlika u ceni!?
zato sto su svercovani, nema ih na lageru i nije obezbedjen servis? :)
poslao im je mail, kazu da ga imaju!
O pouzdanosti tog sajta je još rano pričati.Koliko znam,samo je jedan mlađi član imao direktna iskustva sa njima i on je bio zadovoljan.Kaže i da je naknadnom proverom ustanovio da je sat originalan.
Ja sam ih jednom kontaktirao u vezi kupovine nekog sata ali se ispostavilo da se mora čekati mesec-dva.
Što se cene tiče-Oni nisu ovlašćeni uvoznici tako da verujem da su našli način kako da zaobiđu neka davanja prema državi.Ništa ne tvrdim,samo moja pretpostavka.
E,da.Rekoše mi da satove nabavljaju iz Amerike.