Re: Pomoc oko on-line kupovine satova
dosta sam neodlucan, od 007 sam odustao jer sam po slikama i komentarima zakljucio da je prevelik za mene, za moj zglob je Orient Mako max sto se tice precnika. e sad naleteo sam na jedan Citizen koji mi se mnogo svideo ali sajt mi je nepoznat a ono sto mi uliva dozu sumnje je i to sto su cene dosta niske, pa da li neko mozda zna nesto o sajtu http://www.nywatchstore.com i sta mislite o ovom satu i da li bi mi on bio velik Citizen Eco-Drive Chronograph Watch AT0980-63E , meni se mnogo svidja ovako na slikama koje sam pronasao na netu.
Koliko vidim ovaj je 44mm sa krunom.Ako ti je obim zgloba bar 17cm biće O.K.
a sajt!?! to mi je bitnije, prodacu ja sat ako mi bude prevelik...
Ukoliko možeš, izbegni ovog prodavca. Ima dosta negativnih kritika na račun njihovog poslovanja, odnosa prema kupcima pa čak i satova koje prodaju.
jel moze neko ga mi kaze nesto oko sajtova tipa Gemnation Diamonds and Fine Jewelry ili Breitling, Rolex, Omega, IWC - Luxusuhren traumhaft günstig - uhrinstinkt.de ? jel to funkcionise u praksi kao narucis sat od 10 000e i oni te ne prevare i nista...
Takvi satovi se ne kupuju preko interneta..
Citat:
therion kaže:
Takvi satovi se ne kupuju preko interneta..
Slazem se, ali dodao bih i - ako zivis na Balkanu. Ako si Amer, uzivaj u pravima potrosaca.
Pozdrav svima! :)
Nov sam na forumu i ovo mi je prva poruka.Stvarno me raduje da postoji ovako nesto i na nasem govornom podrucju.U potrazi za satom slucajno sam naleteo na forum i bas sam se lepo iznenadio.Jednom recju sve pohvale, druzicemo se posto sam veliki ljubitelj satova.
Hteo bi da pitam za jednu online prodavnicu satova u pitanju je ova adresa *** uklonjen link *** ?Da li je neko kupovao i kakva iskustva ima? Inace mene licno zanima Tissot Le Locle T41.1.423.33.
[edit by dragon: pravilnikom foruma diskusija o replikama je zabranjena a linkovi koji vode ka sajtovima koji se bave prodajom kopija se uklanjaju.]
Dobro dosao na forum, i bice ovde svasta da se procita o satovima. Sto se tice ove web prodavnice, koliko vidim oni prodaju replike, a to je ovde zabranjena tema. I nikako nije preporuka za kupovinu.
Da,da ii ja sad vidim. :D
Stvarno je bzv. Gledao sam onoliko puta a ni jednom nisam video da su fake satovi. Nameravam da sa visa elektron karticom za internet kupovinu narucim na bestwatch.ru Hvala na odgovoru ;)