Gde kupiti Casio G-Shock sat?
Gde kupiti Casio G-Shock sat? Znam za Sense prodavnicu, ali oni nemaju taj model koji trazim (GA-100 ili GA-110) iako na sajtu pise da imaju. Mozete li mi predloziti neke radnje za koje znate da prodaju i G-shock satove? Inace nasao sam u mom mestu GA-100 u jednoj zlatari, ali je cena veoma razlicita od Sense Shopa (razlika je oko 25-30e) i nemam nameru da bacam taj novac. Pozdrav!
Re: Gde kupiti Casio G-Shock sat?
Nemaju trenutno nista od g shock modela :(
Bilo bi bolje da si slike postavio kako bi i ostali videli koji te to modeli i u kojoj boji interesuju.
Za razliku u ceni od 25e i ne može da se kaže da je baš veoma različita i sigurno nije bacanje novca ukoliko želiš da kupiš jedan od dva pomenuta modela, pogotovo ako se uzme u obzir da prodavac zaista IMA te proizvode u ponudi za razliku od ovog drugog gde je cena niža a satova nema.
Pogledaj ovde...
Kod:
http://www.kolikojesati.com/shop/68-g-shock
Pozdrav
Znam ja to dobro, ali nervira me cinjenica da je recimo u inostranstvu cena tog istog sata 75-80e, kod nas u jednoj radnji (u kojoj ga trenutno nema) 120e, a u drugoj skoro 150e! Ispada da je bezmalo pa duplo skuplji nego "preko grane". Ne bi to bio problem da se radi o satu koji kosta 1000e, jer tu (ili cak i vecu) razliku u ceni ne bi ni osetio. Inace, nasao sam jedan zanimljiv model na sajtu kolikojesati.com Hvala puno. Pozdrav.