-
Re: Citizen Nighthawk
Zvao sam jutros Sense i rekli su mi da imaju i da ce danas doneti u radnju i zvati me kada stigne.
Ja sam u medjuvremenu isao po gradu i trazio neke druge stvarcice i reko hajde kada sam vec tu, daj da svratim do njih (i ako me jos nisu zvali). Naravno moj sat nisu jos dobili, ali su imali nighthawk sa gumenom narukvicom. Sat jako lep, lepsi nego na slikama. Bas sam zadovoljan :)
Ono sto me zanima je, po kom principu radi Sense? Gospodin u radnji je sat izvadio iz neke kesice, a i ostali satovi koji stoje tamo su u nekim no name kutijama (bar mi se tako cini). Citao sam onu temu Licna iskustva - Sense i vidim da su svi zadovoljni uslugom i tvrde da su im satovi original. Da li bi mozda neko mogao to da mi objasni i ugasi plamicak sumnje? :D
-
dr.conic
Razloga za sumnju imaš samo ako si poreski inspektor.:)
Iskustvo dovoljnog broja članova garantuje da oni (Sense) prodaju originale!
E,sad...Kako oni nabavljaju satove,da li plaćaju carinu,porez i sl. ... sve to nije nešto o čemu mi brinemo.
Ne kažem da ne bi trebali već samo konstatujem da to ne radimo.
Zaključak-Kupićeš originalni sat i imaćeš obezbeđen servis.
Sve ostalo...
-
Haha, daleko sam od poreskog inspektora :D
Ako ovo bude citao neko iz Sense firme, izvinjavam se sto sam sumnjao u vas :)
-
Preuzeo sam sat. Kutija je citizen, uputstvo, garancija, sve je tu. Moram samo narukvicu da skratim. Slikacu sutra, kada bude lepo svetlo.
-
Cestitam! U zdravlju ga nosio!
Koliko si ga platio ? Bas sam hteo da ih zovem, burazeru se svidja isti sat, ne znam da li redovno azuriraju sajt, tj. da li su im cene iste kao i na sajtu. . . pozdrav!
-
Hvala!
Da, cena je ista kao i na sajtu, 26 hiljada. Nisam pitao za dodatni popust, ali mozda moze i tu nesto da se izdejstvuje.
Jedino sto bi ovaj sat ucinilo lepsim je kada bi se sekundara kretala u manjim koracima (kao kod automtika).
-
4 Priloženi(h) fajl(ova)
-
Dr. Sonic, hvala na odgovoru!
Sat je predivan, dobro poznati " nighthawk " ;)
sve cestitke jos jednom!
-
cestitke i od mene. Super izgleda:thumbsup:
-
Cestitam, odlican sat si uzeo!:thumbup: