Re: Savet za kupovinu sata...
@Igor: moram se sloziti sa dragonom i watchmag01-om. I mene je ovaj tvoj opis zbunio ali watchmag01 me preduhitrio sa postom. Ovako kako si ti objasnio "Indikator koji pokazuje 24-časovnu energiju baterije, štoperica, dan." ispada da ovaj sat ima rezervu snage/energije/sta god samo za 24casovni rad.
watchmag01 je u pravu - ta skazaljka ne pokazuje rezervu snage vec da li je pre ili posle podne (9 - pre podne, 21 - posle podle)
Hvala watchmag, to je odgovor koji sam tražio. :)
Pozdrav
Bio sam sinoc do O'Clock-a u Merkatoru. Htedoh da vidim kako mi stoji sat na ruci ali nazalost nisu imali na stanju. Prodavac mi je pokazao Citizen Eco-Drive Skyhawk model cini mi se , sa cenom oko 49.000 i to je to.
Dogovor je da mu posaljem tacan broj modela (koji nisam imao sa sobom) pa ce da vidi da li ga ima kod uveznika i koja mu je cena.
Bomar možda? I oni su distributeri Citizen satova.
Moj prevod sa bugarskog nije bio dobar, zato je došlo do greške, moje izvinjenje!
Dragone, drugi put mi samo nagovesti na grešku, ispravi je svojim postom, a ne zbunjuj me svojim tekstom. Reci kratko i jasno na šta ukazuješ! Ako je potreban primer neka bude ovako. Igor je pogrešio u tome što je rekao da sat ima indikator kojeg nema, a sve drugo što je naveo je tačno, ako je!?
O' Clook je sada u sklopu Bomar-a, sklopljeno prijateljstvo izmedju dve firme. Neka ti prodavac pozove menagera firme i neka naruči sat ako je ikako moguće, a veruj mi da jeste. Boomar-ov katalog koji imam poseduje tvoj željeni sat, jedino što su to prošlogodišnji modeli pa možda nisu više u prodaji.
Ako voliš Japance pogledaj Vitanov, dobrih Seiko satova imaš za tu svotu novca!
Dragone moje ponovno izvinjenje, zbunjen sam bio!
A sta kazu ostali? Hajde da vidim vas ukus a da imate samo 250. Sta bi ste kupili. Igor ima Candino za favorita a ostali?
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Pozdrav Vlado, mozda neki Tissot PRC 200 za te novce? Sa koznom narukvicom bi trebalo da ti se ukopi u taj budzet, ili sa metalnom uz malo cenjkanja i neki popust mozda.. :)
Prilog 1229
Pozdrav,
Aleksandar
Uhhh, taj Tissot bih kupio ja, samo reci mi gde ga ima za te pare??? :D
Igore, dok sam ga ja jos merkao, u Identicu je bio oko 26k dinara sa koznom narukvicom i oko 34k sa metalnom ako se ne varam! :) Nadam se da su ostale te cene i da nisu nesto drasticno podigli u medjuvremenu.. Takodje, tada nije imao popust od 20% koji je kod njih inace vazio, ne znam kakva je sad situacija...
Morao bi da okrenes i raspitas se.. :)
Pozdrav
Bio sam, nisam naleteo na njega, bili su dosta skuplji modeli.
Planiram za koji mesec neku kupovinu sata, nisam ni verovao da ću sada razmišljati i o Tissot satovima! :D