Re: Pristupacni diver sa plavim ciferom i plavom koronom
Realno, kad bi se to Gantu desilo... [emoji12]
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
OFF TOPIC
meni je fascinantno da od kad je sat stigao u Moskvu, da je tamo stajao nekih sedam do desetak dana na odeljenju pošte koje je za izvoz robe, onda su ga tek poslali, a do Moskve putovao oko tri nedelje
a naš drugar Nenad dobio za 24 sata Bulovu iz okoline Njujorka- London- Budimpešta-Beograd, kakva usluga i poslovnost
Moracu da ispravim kolegu Milana,sat je DHL-om stigao za 36 sati linijom Njujork-London-Lajpcig-Budimpesta-Beograd.
Buduci da se trziste svakog trena razvija i da novi satovi uzlaze i izlaze,spale su i cene,a arortiman se povecao.Za 150 evra,ako sam dobro video cifru koja se spominje u temi,moze da se kupi lep diver.
Za sada moram da mirujem sto se satova tice,inace devojka uzima oklagiju.[emoji23][emoji23][emoji23]
mnogo mi je 36 ti si nešto ozbiljno pobrkao ili si pio noćas :lol:
vidi presaberi se hehe
Nije,nije,veruj mi...Bio je pracen cim se skenira,odmah je fon zujao.[emoji23][emoji23][emoji23]
Sinoc sam brate radio ceo dan,a i danas,za sutra ne pitaj,ali svega sto se tice Bulove,jako dobro pamtim.[emoji4][emoji4][emoji4]
ma one elantrine dizne su bile verovatno problem :lol:, nije to nemac da možeš za 15 minuta sve da skineš, a da ne ogrebeš ruku hehe
Citat:
Nenad Arandjelovic kaže:
Buduci da se trziste svakog trena razvija i da novi satovi uzlaze i izlaze,spale su i cene,a arortiman se povecao.Za 150 evra,ako sam dobro video cifru koja se spominje u temi,moze da se kupi lep diver.
Pa gde si bio ranije da preporucis nesto!? :)
Citat:
Nenad Arandjelovic kaže:
...
Za sada moram da mirujem sto se satova tice,inace devojka uzima oklagiju.[emoji23][emoji23][emoji23]
Ma ne radi se to tako. Kada pita za cene, kvarcni sat košta maksimalno 20-30 €, štoper je oko 100 €, i to skuplji.
Slušaj iskusnije članove ako hoćeš da dugo poživiš i da ti bude dobro :D
Citat:
jagoda-nbg kaže:
Pa gde si bio ranije da preporucis nesto!? :)
Nisam video temu na vreme,tek veceras.[emoji52]
Citat:
Neša kaže:
Ma ne radi se to tako. Kada pita za cene, kvarcni sat košta maksimalno 20-30 €, štoper je oko 100 €, i to skuplji.
Slušaj iskusnije članove ako hoćeš da dugo poživiš i da ti bude dobro :D
Xaxaaxaxxaxaxax,ma zna ova moja,uzela kutiju i samo upijala znanje.Oci da mi izvadi.[emoji23][emoji23][emoji23]
Zato neki bolji pilot tek na jesen-zimu 2017. [emoji23][emoji23][emoji23]