Re: Predlozi za kupovinu sata do 200 EUR
Clockwork,da li si probao neki sat,koji ti po tvom misljenju dobro lezi na ruci?
Ovaj Timex sam kupio za drugara i odlican je.https://www.amazon.com/gp/aw/d/B00YT...ctL&ref=plSrch
On ga nosi uz majicu i kosulju,lepo se uklapa i mislim da nije veliki,iako je 40mm x 9mm.Takodje imam tanku ruku,pa mi je cudno da ti je 41-42mm mnogo.
Zaista zelim da ti pomognem kao i svi ostali,ali bar kad bi znali odg na pitanje sa pocetka mog post-a.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
@Nenad Arandjelovic; nisam.. Probao sam ono sto sam uspeo da proberem da mi se svidja, ali mi nista od toga ne stoji. Evo i slika da vidis kako je lose :D Imgur: The most awesome images on the Internet
Taj Citizen vecini pojede ruku,ali je jako lep.Ma ti mozes da nosis 40-42 bez problema,samo zavisi od modela nemaju svi iste lugove,a od njih takodje dosta zavisi.Ja u svojoj kolekciji imam manje i vece satove,pogledaj kako meni stoje,cisto da imas neku predstavu o velicini satova.http://www.svetsatova.com/forum/f121/nenad-moja-skromna-kolekcija-8917.html
Inace,po mom misljenju,satovi 40-42mm su ideali za vecinu.Pogledaj malo sta nose clanovi foruma.Nas kolega Araphel nosi popularnu Ecozillu,ludnica od sata,meni se bas svidja,ali covek ima i ruku za to,moze mu se. :-) :-) :-)
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Uh, ti bas nosis velike satove :) Nemam pojma, ja nisam naisao na neki sat 40-42mm da bi mi odgovarao.. Ako znas za neki, ti kazi :D
Hmm, ovo sto so naveo su takozvani dress satovi? Ne jurim dress sat (za sada:)), Rodina i Rider su mi previse jednostavnog izgleda i uglavnom preferiram tamnije boje. Zeppelin mi je malo vise klasican za moj ukus, ali cu njega morati da pogledam detaljnije kada stignem kuci.
Cini mi se da ces neki ustupak morati napraviti. To sto trazis (ronilacki automatik za 20-tak hiljada dinara ispod 40 mm) nije lako naci tj.nema pregrst modela.
Šta ti se ne sviđa na skx013 i amfibiji 420? Možeš da ih moduješ.
@skydrummer; Tu si upravu, gledao sam po netu i has ih malo ima.. Ne mora da bude ni ronilacki, moze i drugi tip sata.
@Petar012; Kod SKX013 mi se ne svidja cena, cifer i gumena narukvica :) Kod Amfibije mi se ne dopada taj retro izgled, ima mozda 1 ili 2 cifera koji mi se dopadaju. Takodje mi se ne dopada korona i ona ogromna kruna.. Ne zelim nista da modujem jer se nimalo u to ne razumem, niti imam zivaca niti alat za to. :D
E Marez stvarno si noob :) cena, jbg to ti je to, 170 evra na creationwatches, gumenu narukvicu zameniš, izbor je ogroman, nato, zulu, canvas, guma, silikon, čelik (i njegove podkategorije, oyster, jubilee, mesh, engeneer itd.), koža sa milion varijacija, sailcloth, cordura... Modovanje, nisam ni mislio ti da ga otvaraš, kupiš cifer od dagaz ili yobokies ili ebay na kraju mada bih ja samo dagaz gledao, odneseš časovničaru i voila sat po meri. Inače sad sam na kompu pogledao imgur link i menjam mišljenje. Tebi skoro svi ovi satovi dobro stoje, možda je čak sea urchin najmanje dobar. Nego je u pitanju tvoja percepcija šta ti je veliko. Svi dajveri moraju imati bezel koji ga pojede. Samo je bitno da lugovi ne prelaze preko ivice ruke, kad gledaš pesnicu iz pravca ka prstima, da sat ne štrči. Samo telo sata može biti veliko, lugovi su bitni. Tune su veliki satovi pa se nose kao male jer nemaju lugove.
Sent from my Mi-4c using Tapatalk