A trebao bi ti da presudis. Mislim da bi trebao da odlučiš koji ti se više svidja. Što se tiče kvaliteta tu i sam znaš da je Građanin ipak možda kvalitetniji,ali to su opet nijanse.
Printable View
A trebao bi ti da presudis. Mislim da bi trebao da odlučiš koji ti se više svidja. Što se tiče kvaliteta tu i sam znaš da je Građanin ipak možda kvalitetniji,ali to su opet nijanse.
Koliko vidim tebi se više sviđa Festina.
Uzmi je.
U principu oba su lepa, ali vise vucem ka Festini iz razloga sto je veci sat, po meni malo lepsi ali ne mnogo. I da cena mu je pristupacnija jer sam planirao da kupim sat do 20000.
Recimo da je ovaj Citizen malo veci, verovatno ne bih ni razmisljao i dodao bih tih 6k i kupio njega. + Citizen je na nekoj akciji sad, a ja bih trebalo tek za oko mesec dana da uzmem sat, ako mu cena ode na tih 32k onda nemam o cemu ni da razmisljam.
Uzmi Festinu i ne razmisljaj. Ti ces nositi sat a Festina ti se mnogo svidja. :)
Lep je sat i cena mu je potpuno ok.
Jer nema razloga da te ne podrzavam. :) Pogotovo ako si mladji jer Festinina ciljna grupa su mladi i svi satovi si im nekako smekerica i mladalacki.
Lep je sat,atraktivan koji upada u oci,izgleda mnogo skuplje nego sto jeste,pouzdan kvarc,normalna cena.
Inace,jedina greska je kad se daju velike pare za modni brend sat. Ovako kad se kupuje original sat pouzdanog proizvodjaca u 90% nema greske. Najbitnije je ovde da mi tebi kazemo da neces pogresiti koji god uzeo sat za koje se dvoumis,troumis a krajnja odluka je naravno na tebi. Da l' uzeo Citizen ili Festinu,u svakom slucaju dobices sat koji ce te verno sluziti godinamaaa.
A i sve u vezi satova je stvar ukusa... Tako da ja recimo,kad bih bio na tvom mestu,dodao bih jos koju crvenu i uzeo ovaj Candino koji je na popustu i koji izgleda svemirski. :)
BPM Satovi & Nakit. Candino Casual C4387/5
Pa da mladji sam (22) mozda mi se i zato svidja :)
Ovaj Candino je lep ali gledam iskljucivo sa metalnom narukvicom, posto koznu mozes da dokupis za mnogo manje pare posle. A i generalno ne volim bas kozu :)
Vrlo je moguce da cu uzeti ovu Festinu, ako se ne predomislim u narednih mesec dana.
Dragi prijatelji!
odlučio sam da kupim sat Seiko military SNDA57P1. Pokušao sam da preko interneta dođem do nekih podataka o kupovinu u Srbiji, međutim neuspješno.
Ako neko može da pomogne savjetom, bio bi zahvalan.
Pozdrav!
Seiko SNDA57P1
Preporuka za prodavca,skoro sam bas preko njih uzeo seiko sat.Besplatna dostava je za satove preko 4.000 din.
Za dan-dva ga ocekuj na kucnom pragu ;)
Koliko vidim, ima ga ovde
Seiko SNDA57P1